Kelimeler de yanlış ama sanırımKelimeleri vermiş cümleyi biz oluşturucaz

Kelimeler de yanlış ama sanırımKelimeleri vermiş cümleyi biz oluşturucaz
yaşını ifşa etmesen iyiydi başkan forumdan çıtır düşürme şansın azaldıŞu yazdıklarını okumaya çalıştım da , beynimde kelime dağarcığı kalmadı.
Durup dururken 2003 yılında ilkokul'da koridorda koşarken düştüğüm aklıma geldi okurken. Sizce bu bir hastalık başlangıcımı
HmmAnca şu şekilde anlayabildim
Ekli dosyayı görüntüle 21616
Düşerken kafanı vurdun mu?Şu yazdıklarını okumaya çalıştım da , beynimde kelime dağarcığı kalmadı.
Durup dururken 2003 yılında ilkokul'da koridorda koşarken düştüğüm aklıma geldi okurken. Sizce bu bir hastalık başlangıcımı
Kolum kırılmıştı sanırım. İtfaiye geldiydiDüşerken kafanı vurdun mu?
Bana öyle bir bilgi verilmedi ayrıca kraliçe Elizabeth Berlin Kraliçesi değil Güney Amerikada bulunan Kosta Rika kraliçesidir.Hmmyazı değiştirilmiş kendisi berlin kraliçesi olan Elizabeth’ten bahsediyordu.
En iyisi @EN1 bu konuya açıklık getirsinBana öyle bir bilgi verilmedi ayrıca kraliçe Elizabeth Berlin Kraliçesi değil Güney Amerikada bulunan Kosta Rika kraliçesidir.
Yok pardon itfaiye müdürün odasının kapısı kilitli olduğu için camdan girmeye gelmişti. Ambulans aradılar ama devlete masraf olmasın diye itfaiye götürmüştü beni.Kolum kırılmıştı sanırım. İtfaiye geldiydi
Elizabethler karıştı biri bu duruma bir açıklık getirsin!!!Bana öyle bir bilgi verilmedi ayrıca kraliçe Elizabeth Berlin Kraliçesi değil Güney Amerikada bulunan Kosta Rika kraliçesidir.
Bu başka olaymıydı acaba hatırlayamadımYok pardon itfaiye müdürün odasının kapısı kilitli olduğu için camdan girmeye gelmişti. Ambulans aradılar ama devlete masraf olmasın diye itfaiye götürmüştü beni.
Bence karıştırdınBu başka olaymıydı acaba hatırlayamadım
Dur ozaman enonun yazıyı birdaha okuyayım ben, kafam bir daha karışsınBence karıştırdın
Anlarsan bana da anlat amaDur ozaman enonun yazıyı birdaha okuyayım ben, kafam bir daha karışsın
Tamam olarAnlarsan bana da anlat ama
Selam Fatihcim naber eski dostum@KadirBey. Sen Elizabeth misin
Seni çok yoruyorlar başkanım dinlen birazŞu yazdıklarını okumaya çalıştım da , beynimde kelime dağarcığı kalmadı.