GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pashard

Mardin Belediye Başkanı
Vatandaş
Azerbaycana karşı ermenisantı
Türkiyeye karşı yunanistanı destekleyen p*k terör örgütünü destekleyen bir ırk senin için çabalar mı 😁
Neden azerbaycanı desteklemek zorunda olsunlar Türkiye ve örgüt konusunda katılıyorum da kimsenin biz abiliğini yapıyoruz diye azerbaycanı destekleme zorunluluğu yok bizi de ilgilendirmez

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Neden azerbaycanı desteklemek zorunda olsunlar Türkiye ve örgüt konusunda katılıyorum da kimsenin biz abiliğini yapıyoruz diye azerbaycanı destekleme zorunluluğu yok bizi de ilgilendirmez
Sen kimsenin abiliğini yapmıyorsun Azerbaycanda senin gibi Türk ve bağımsız bir ülke. Azerbaycanda yaşanan sivil işkencelere karşı ermenistanı savunuyorsa , doğu Türkistanda yaşananlara çinin terörle mücadelesi diyorsa bende döner İsrailde terörle mücadele ediyor derim. Bunu dediğimizde de kimse bize vicdansız diyemez.

L

liyaa

Ziyaretçi
Yanlış anlaşılma olmasın
Ben sizinle aynı saftayım.

Demek istediğim durum şu karşı durmaya çabaladığımız oluşum zaten yeterince güç ve kudreti arkasına aldı. Onlar bilmiyorlarmıydı olası bir durumda ilk eylem Boykot olacak.

Adam eylem adına satın aldığı içecekleri dökerken video yayınladığı dönemleri hatırlıyorum yahu.

Bu adamlar ile neyin eylemi neyin boykot'u..?
Abi benim elimden gelen bu ben bunu yapa bilirim daha büyünu yapa bilene saygım sonsuz sonuna kadar da yardım ederim

L

liyaa

Ziyaretçi
Umurumuzda değil Bize ne Arapdan Vaktiyken Osmanlı’ya Karşı İngilizlere Uyup Ayaklanmasaydılar 400 yıl Ortadoğu Barış Refah içinde yaşadı Sonra ayaklandılar Osmanlı gitti son 100 yıldı Ortadoğu’da kan göz yaşı akıyor Yani Arapların şimdi yaşadığı Hayat vaktiyken Dedelerinin Bize Karşı Yaptıkları Üsyanın bedelini ödüyorlar
Çocuğun birj annesinin cesedini çarşafa topluyor biz yapılan savaş sistemine karşıyız adab önemli onca mazlum çocuk nerden bile birldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...