Ve yanlış o da senin dediginde yanlışFikrin söyleyene terörist nasıl diyorsanız aynı mesele
Tipik siyasal islam hocam. Senden olmayan teröristtir. En vatansever kendisidir en müslüman kendisidir. Bizler kendi vatan toprağımız için kaygılanadurursak yaşamayı bile haketmiyoruzDağ imasını açıkla.
Herkes fikirlerini belirtebilir herkes saygı duymalıBiz önceden dağlarda zannederdik sasirdim burda gördüğüme
Kapatmicam bana terörist dediğin için özür dile ve neden terörist dediğini açıklaBen konuyu ne diye açtım arkadaşlar el kadar sabilere yapılan zulüm için açtım konuyu nereye getiriyorsunuz kapatalim
Bizim geleceği çalınan el kadar sabiiler için konuşmamz gerek önce. Kimse çocukların öldürülmesini desteklemiyor. Ama evin yanarken komşuya koşarsan bedelini evinle ödersin bunu anlamak çok zor olmamalıBen konuyu ne diye açtım arkadaşlar el kadar sabilere yapılan zulüm için açtım konuyu nereye getiriyorsunuz kapatalim
Biz önceden dağlarda zannederdik sasirdim burda gördüğüme
Bunu buraya getiren ben değilim sensin öncelikle ben öyle bisey demedim sen o kelimeyi oraya çektin ne haddime öyle söylemek beni alakadar etmez kimsenin düşüncesi konuyu daha fazla uzatıp asil konuyu bağımsız yapmaya hakkımız yok kanı kapatilsinKapatmicam bana terörist dediğin için özür dile ve neden terörist dediğini açıkla
Arkadaşım ben sizlere terörist demedim konuyuda bir yere taşımadım herkes kendi özgür düşüncesini dile getiriyor sen durduk yere sizi dağda sanırdık falan dedin.Bunu buraya getiren ben değilim sensin öncelikle ben öyle bisey demedim sen o kelimeyi oraya çektin ne haddime öyle söylemek beni alakadar etmez kimsenin düşüncesi konuyu daha fazla uzatıp asil konuyu bağımsız yapmaya hakkımız yok kanı kapatilsin
Ben öyle bi imada bulunmadım kabul etmiyorum konuyu tekrar söylüyorum saptrimayalimArkadaşım ben sizlere terörist demedim konuyuda bir yere taşımadım herkes kendi özgür düşüncesini dile getiriyor sen durduk yere sizi dağda sanırdık falan dedin.
Dağı açıklaBen öyle bi imada bulunmadım kabul etmiyorum konuyu tekrar söylüyorum saptrimayalim
Ben senin konuna yazmiyorum yazmazsan sevinirimDağı açıkla
Tamam ben devam edeyim dağı açıklaBen senin konuna yazmiyorum yazmazsan sevinirim
Kaçma kaçma bize açıklaki Adama niye dağ alıntısı yaptınBen senin konuna yazmiyorum yazmazsan sevinirim
Ya yürü birine gidip terörist diyorsun konuyu dağıtma bu yaptığın alenen suç sen kimsinde terörist diyorsun adamaBen senin konuna yazmiyorum yazmazsan sevinirim
Dağı kastım o manada değildi mesut abi direk o akla geleceğini bilseydim yazmazdimTamam ben devam edeyim dağı açıkla