bunu istiyebilirler okey ama vermiyoruz demi yani bizi yonetemiyolarBunu belgele ben belgelerim roma bizden almak istediklerini geri istiyor

bunu istiyebilirler okey ama vermiyoruz demi yani bizi yonetemiyolarBunu belgele ben belgelerim roma bizden almak istediklerini geri istiyor
Bu kişi papaHocan yazmak istemiyor niye yazayım sen benim sorduğum soruya cavap veririmisin beni
İtalyad bulunan aile mi yonetiyor
Boşver bundan sonrasını cevabını vermemembunu istiyebilirler okey ama vermiyoruz demi yani bizi yonetemiyolar![]()
Papa ne giydiğini nerde olduğumu dahi bilemez benim ne nasıl yönetecek beniBu kişi papa
Bu senin hayatın için o kadar önemli ki bunu anlaman gerekir önce yazılanı sonra anlarsınBu ikili bir araya gelip Tv tv dolaşarak halkı bilgilendirmeliler. Çok bilgilisiniz araya bile giremeden okuyoruz yazılanları
Ben değilim soru sordum olay uzadı beni papa yonetiyormus benin ne giycegimi papa söylüyormuş öğrendim sonundaBu ikili bir araya gelip Tv tv dolaşarak halkı bilgilendirmeliler. Çok bilgilisiniz araya bile giremeden okuyoruz yazılanları
Bu telefon bu kamera niye varPapa ne giydiğini nerde olduğumu dahi bilemez benim ne nasıl yönetecek beni
Tm sen de devam etBen değilim soru sordum olay uzadı beni papa yonetiyormus benin ne giycegimi papa söylüyormuş öğrendim sonunda![]()
Yav benim tolofon buraya bagli papa ne alaka laik bir ulkedeyiz papa ya bilgi vermezler merak etmeBu telefon bu kamera niye var
Beni aşan şeyler bunlar anlayamıyorum benBu senin hayatın için o kadar önemli ki bunu anlaman gerekir önce yazılanı sonra anlarsın
Tm kardeşim istediğin gibi düşün ama yarın pişman olmaYav benim tolofon buraya bagli papa ne alaka laik bir ulkedeyiz papa bilgi vermezler merak etme
Eren bu konular derin işi sen ben çözemeyiz bak nasıl çözmüş hepsi merakla okuyorumBeni aşan şeyler bunlar anlayamıyorum ben
Anlamsız gelen şeyler senin uykudan uyandırırKonu ne diye açıldı ne olarak devam ediyor şaşırdım. Ülkemizin pek değerli tarih bilim adamları toplanmış maşallah. Arkadaşlar bizde deriniz ama konuşmalarınızdan sadece bir kaçı doğru ve bir çoğuda anlamsız![]()
Merak etme olmam ama sen olursun ins olmasın ama düşüncen kötüTm kardeşim istediğin gibi düşün ama yarın pişman olma
Merak etme ben uyumuyorum ve tarihi bilimi okuyorumAnlamsız gelen şeyler senin uykudan uyandırır
Adasin herşeyi çözmüş reis bizi bilgilendiriyor soğolsunEren bu konular derin işi sen ben çözemeyiz bak nasıl çözmüş hepsi merakla okuyorum![]()
Benim olan bilgimi de aldı ama bekliyorum derğn devlet bilgisinden daha neler çıkacak diyeAdasin herşeyi çözmüş reis bizi bilgilendiriyor soğolsun![]()