Laiklik Günü 🇹🇷 (4 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Bende ceza alabilirim ama bunu söylemekten korkmuyorum bir birimize kenetlememiz gerekir düşman olmayalım dost olalım
Bizim sana Demek istediğimiz Atatürk'le Çin'in Ne alaka Konuyu çok saptırmışsın Hadi bazen alakasız yazıyorlar Ama bunun hiçbir anlamı yok Ahmet Başkan doğru söylemiş Atatürk ne alaka Çin ne alaka çok bilgi vermek istiyorsan başka yerde konuş bilgilerin mantıklı ama yeri burası değil

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bende ceza alabilirim ama bunu söylemekten korkmuyorum bir birimize kenetlememiz gerekir düşman olmayalım dost olalım
Yav konuşuyoruz ne düşmanlığı sadece dediklerin bana mantıklı gelmiyor TF çin ürünü diye konu Çin'e geldi dedin ki Çin Avrupa birliginde benim TF hangi ülkeye ait onu bile bilmiyorum alman desem almanlar hakinda mi konuscaktik 😁😁

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Senin dediklerini ben yıllardır okuyorum sadece mantıklı bi düşün konu ne için açılmış sen burda bilim adamı gibi millete ders vermeye çalışıyorsun insanların konularına saygın olsun
konu laik konusu ydi bzim muhabet yasa tasarisi direk gelip onu yazdı konu ne ara Çin'e geldi Papa'ya geldi İtalya ya geldi anlamadım 😂😂

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Senin dediklerini ben yıllardır okuyorum sadece mantıklı bi düşün konu ne için açılmış sen burda bilim adamı gibi millete ders vermeye çalışıyorsun insanların konularına saygın olsun
Başkanım arkadaş anlamak istemiyor Sen diyorsun Onun yeri burası değil İnsanların konularına saygılı ol o ne diyor oku araştır Az ok tanıyorum seni anlamak istemiyor Belli ki seni kızdırmaya çalışıyor ben bile ilk seferde Anladım O niye hala anlayamadı onu anlamadım

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Anlayan anlar anlamayan kendi bilir
düşün ağlamaz isteyen istediğini düşünsun isteyen isteğini yapsın ben uyardım gerisi size kalmış
Allah'a emanet hayırlı geceler

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
offf bu kadar yoğun kaos dolu ve bilgi birikim konuşulabilen konuyu halı saha saatine denk geldiği için kaçırmışım sakaahmet eşref rüyadaki karakter gibi ilham vericisin
Kanki ben gerçekleri söyledim inanan inanır inanmayan kendi bilir bunu insanlar anlayana kadar zaten herşey için çok geç kalınmış olacak