O adamı izle anlarsın neden sana öyle dediğimizi biraz medyayı takip et biraz dış dünyaya açılYusuf Güney ne alaka sanatçı adamin konu ile alakasi ne
O adamı izle anlarsın neden sana öyle dediğimizi biraz medyayı takip et biraz dış dünyaya açılYusuf Güney ne alaka sanatçı adamin konu ile alakasi ne
Sende benim dediklerimi oku araştırO adamı izle anlarsın neden sana öyle dediğimizi biraz medyayı takip et biraz dış dünyaya açıl
Bizim sana Demek istediğimiz Atatürk'le Çin'in Ne alaka Konuyu çok saptırmışsın Hadi bazen alakasız yazıyorlar Ama bunun hiçbir anlamı yok Ahmet Başkan doğru söylemiş Atatürk ne alaka Çin ne alaka çok bilgi vermek istiyorsan başka yerde konuş bilgilerin mantıklı ama yeri burası değilBende ceza alabilirim ama bunu söylemekten korkmuyorum bir birimize kenetlememiz gerekir düşman olmayalım dost olalım
Yav benim yorumumu ok bee onun gibi konuşmuşun diyorumYusuf Güney ne alaka sanatçı adamin konu ile alakasi ne
Yav konuşuyoruz ne düşmanlığı sadece dediklerin bana mantıklı gelmiyor TF çin ürünü diye konu Çin'e geldi dedin ki Çin Avrupa birliginde benim TF hangi ülkeye ait onu bile bilmiyorum alman desem almanlar hakinda mi konuscaktikBende ceza alabilirim ama bunu söylemekten korkmuyorum bir birimize kenetlememiz gerekir düşman olmayalım dost olalım
Senin dediklerini ben yıllardır okuyorum sadece mantıklı bi düşün konu ne için açılmış sen burda bilim adamı gibi millete ders vermeye çalışıyorsun insanların konularına saygın olsunSende benim dediklerimi oku araştır
konu laik konusu ydi bzim muhabet yasa tasarisi direk gelip onu yazdı konu ne ara Çin'e geldi Papa'ya geldi İtalya ya geldi anlamadımSenin dediklerini ben yıllardır okuyorum sadece mantıklı bi düşün konu ne için açılmış sen burda bilim adamı gibi millete ders vermeye çalışıyorsun insanların konularına saygın olsun
Başkanım arkadaş anlamak istemiyor Sen diyorsun Onun yeri burası değil İnsanların konularına saygılı ol o ne diyor oku araştır Az ok tanıyorum seni anlamak istemiyor Belli ki seni kızdırmaya çalışıyor ben bile ilk seferde Anladım O niye hala anlayamadı onu anlamadımSenin dediklerini ben yıllardır okuyorum sadece mantıklı bi düşün konu ne için açılmış sen burda bilim adamı gibi millete ders vermeye çalışıyorsun insanların konularına saygın olsun
Anlamaz onlar kral boşver Allah’ın izniyle bu düzen bozulacak inşallahYusuf Güney ne alaka sanatçı adamin konu ile alakasi ne
O bildiğiyle kalsın kardeşim biz çekilelim aradanBaşkanım arkadaş anlamak istemiyor Sen diyorsun Onun yeri burası değil İnsanların konularına saygılı ol o ne diyor oku araştır Az ok tanıyorum seni anlamak istemiyor Belli ki seni kızdırmaya çalışıyor ben bile ilk seferde Anladım O niye hala anlayamadı onu anlamadım
Sende biliyordun yani derin oyunuAnlamaz onlar kral boşver Allah’ın izniyle bu düzen bozulacak inşallah
E tabi bizde deriniz kardeşim bizde derinizSende biliyordun yani derin oyunu![]()
Reis sen burda harcanıyon hee bu bilgiler çok derin biz anlamayızAnlayan anlar anlamayan kendi bilir
düşün ağlamaz isteyen istediğini düşünsun isteyen isteğini yapsın ben uyardım gerisi size kalmış
Allah'a emanet hayırlı geceler
Hayırlı GecelerAnlayan anlar anlamayan kendi bilir
düşün ağlamaz isteyen istediğini düşünsun isteyen isteğini yapsın ben uyardım gerisi size kalmış
Allah'a emanet hayırlı geceler
offf bu kadar yoğun kaos dolu ve bilgi birikim konuşulabilen konuyu halı saha saatine denk geldiği için kaçırmışım sakaahmet eşref rüyadaki karakter gibi ilham vericisinAmerika nereye çıkıyor İtalya ya bir zincir halkasi var dünyayi yöneten bir güç var
Kanki ben gerçekleri söyledim inanan inanır inanmayan kendi bilir bunu insanlar anlayana kadar zaten herşey için çok geç kalınmış olacakofff bu kadar yoğun kaos dolu ve bilgi birikim konuşulabilen konuyu halı saha saatine denk geldiği için kaçırmışım sakaahmet eşref rüyadaki karakter gibi ilham vericisin
Bilgiler normal bir insan da bilir sadece akıl gerekir bunu anlamak içinReis sen burda harcanıyon hee bu bilgiler çok derin biz anlamayız
Rahmetli Derin olmayı çok severdi.