Çin Avrupa birliğinde yemiş hatta kuruculanidanmisBenim olan bilgimi de aldı ama bekliyorum derğn devlet bilgisinden daha neler çıkacak diye![]()

Çin Avrupa birliğinde yemiş hatta kuruculanidanmisBenim olan bilgimi de aldı ama bekliyorum derğn devlet bilgisinden daha neler çıkacak diye![]()
Çin’in bundan haberi varmı peki ?Çin Avrupa birliğinde yemiş hatta kuruculanidanmis![]()
Bilmiyorum vardir sanırım ,Çin’in bundan haberi varmı peki ?![]()
O bu değil de Başkanım mesajını alıntı olarak kullandım konu Nereden Nereye gelmiş konu Atatürk'ten ülkeler Birliği'ne kadar gelmişHocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmiş
Sonra İtalya ya gittik orda dünyayı yöneten aileler varmış ve bir kişi değilmiş![]()
Yarın başınıza geleceklerini anladığınizda bunlardan haberiniz olacakmıÇin’in bundan haberi varmı peki ?![]()
Oku anla düşün ben herşeyden kaybetmeye hazırım ama bu arkadaşlar anlamak bile istemiyorYazılanları okudum başkanlar çok iyi konuşmuş Ama İnanın ki yeri burası değil bu konunun başka bir önemi var
Çok hizli gelisti konu bende anlamadimO bu değil de Başkanım mesajını alıntı olarak kullandım konu Nereden Nereye gelmiş konu Atatürk'ten ülkeler Birliği'ne kadar gelmiş![]()
Reis sana örnek vereyim konu bir anda 180 derece dönmüşÇok hizli gelisti konu bende anlamadim![]()
Ah be iyi niyetli kardeşim neyse boşver gitsinÇok hizli gelisti konu bende anlamadim![]()
Bence sen de çok iyi konuşmuşsun Başkanım ama inan ki yeri burası değil daha fazla yazmayalım ki yönetim görsün yapılanları Fırat başkanın ceza alması şartOku anla düşün ben herşeyden kaybetmeye hazırım ama bu arkadaşlar anlamak bile istemiyor
Yusuf Güney takip ettiğini anladım bu mesajdan onun gibi konuştun daYarın başınıza geleceklerini anladığınizda bunlardan haberiniz olacakmı
Ben herşeyden vazgeçmiş birisi olarak bunları düşünürken sizleri düşünürken kaybetmeyin diye çabalarken siz burada gülun bu gülüşün birde gözyaşı olacak Sadece üzülürüm o zaman uyuyan insanlar anlamayan insanlar kendi hayatını kendi belirler
Sizlere daha acıyorum halinize
2030 hiç bir zaman unutmayın o zaman burada bunu söyleyecek fırsatınız olmayacak
Eyw knkAh be iyi niyetli kardeşim neyse boşver gitsin
Kardeş sen ne anlatıyosun burda yazmayla devlet kurtulmuyor bak konunun başlığında ki Atatürk neye hizmet etmiş ve bugünlere gelmişiz kalkıpta burda yok ağlarsın falan diye konuşma madem o kadar bilgin var gel sana tarihi anlatayım biraz sen daha çin’in ab ülkesi olmadığını bile bilmiyorsun gelip burda bana tarih anlatmaYarın başınıza geleceklerini anladığınizda bunlardan haberiniz olacakmı
Ben herşeyden vazgeçmiş birisi olarak bunları düşünürken sizleri düşünürken kaybetmeyin diye çabalarken siz burada gülun bu gülüşün birde gözyaşı olacak Sadece üzülürüm o zaman uyuyan insanlar anlamayan insanlar kendi hayatını kendi belirler
Sizlere daha acıyorum halinize
2030 hiç bir zaman unutmayın o zaman burada bunu söyleyecek fırsatınız olmayacak
Bende ceza alabilirim ama bunu söylemekten korkmuyorum bir birimize kenetlememiz gerekir düşman olmayalım dost olalımBence sen de çok iyi konuşmuşsun Başkanım ama inan ki yeri burası değil daha fazla yazmayalım ki yönetim görsün yapılanları Fırat başkanın ceza alması şart
Ya bu zaten yusuf güneyi izleyip izleyip geliyor bidr millete yaşını soruyor görende 50 yaşında 150 tane ansiklopedi okumuşta gelmişYusuf Güney takip ettiğini anladım bu mesajdan onun gibi konuştun da
Tm sen doğrusun ben yanlışımKardeş sen ne anlatıyosun burda yazmayla devlet kurtulmuyor bak konunun başlığında ki Atatürk neye hizmet etmiş ve bugünlere gelmişiz kalkıpta burda yok ağlarsın falan diye konuşma madem o kadar bilgin var gel sana tarihi anlatayım biraz sen daha çin’in ab ülkesi olmadığını bile bilmiyorsun gelip burda bana tarih anlatma
Yusuf Güney ne alaka sanatçı adamin konu ile alakasi neYa bu zaten yusuf güneyi izleyip izleyip geliyor bidr millete yaşını soruyor görende 50 yaşında 150 tane ansiklopedi okumuşta gelmiş
TmTm sen doğrusun ben yanlışım