Laiklik Günü 🇹🇷 (3 Kişi İçeride)

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Neyse durancan bu konu altında konuşmayalım Konun amacı çok güzelken değerli bir konu iken derin devlet konuşmaya gerek yok devlet konunun başında olan resimdir. Hadi iyi geceler arkadaşa da söyle derine inmesin😁

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Hocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmiş
Sonra İtalya ya gittik orda dünyayı yöneten aileler varmış ve bir kişi değilmiş 😁😁
O bu değil de Başkanım mesajını alıntı olarak kullandım konu Nereden Nereye gelmiş konu Atatürk'ten ülkeler Birliği'ne kadar gelmiş😁😁😁

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Yazılanları okudum başkanlar çok iyi konuşmuş Ama İnanın ki yeri burası değil bu konunun başka bir önemi var

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Çin’in bundan haberi varmı peki ? 😂😂
Yarın başınıza geleceklerini anladığınizda bunlardan haberiniz olacakmı
Ben herşeyden vazgeçmiş birisi olarak bunları düşünürken sizleri düşünürken kaybetmeyin diye çabalarken siz burada gülun bu gülüşün birde gözyaşı olacak Sadece üzülürüm o zaman uyuyan insanlar anlamayan insanlar kendi hayatını kendi belirler
Sizlere daha acıyorum halinize

2030 hiç bir zaman unutmayın o zaman burada bunu söyleyecek fırsatınız olmayacak

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ben herşeyden vazgeçmiş birisi olarak bunları düşünürken sizleri düşünürken kaybetmeyin diye çabalarken siz burada gülun bu gülüşün birde gözyaşı olacak Sadece üzülürüm o zaman uyuyan insanlar anlamayan insanlar kendi hayatını kendi belirler

2030 hiç bir zaman unutmayın o zaman burada bunu söyleyecek fırsatınız olmayacak
Yusuf Güney takip ettiğini anladım bu mesajdan onun gibi konuştun da

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş

Kardeş sen ne anlatıyosun burda yazmayla devlet kurtulmuyor bak konunun başlığında ki Atatürk neye hizmet etmiş ve bugünlere gelmişiz kalkıpta burda yok ağlarsın falan diye konuşma madem o kadar bilgin var gel sana tarihi anlatayım biraz sen daha çin’in ab ülkesi olmadığını bile bilmiyorsun gelip burda bana tarih anlatma

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Kardeş sen ne anlatıyosun burda yazmayla devlet kurtulmuyor bak konunun başlığında ki Atatürk neye hizmet etmiş ve bugünlere gelmişiz kalkıpta burda yok ağlarsın falan diye konuşma madem o kadar bilgin var gel sana tarihi anlatayım biraz sen daha çin’in ab ülkesi olmadığını bile bilmiyorsun gelip burda bana tarih anlatma
Tm sen doğrusun ben yanlışım