Yok la 1 k veriyim diğerlerini bölüşüyozbiz daha asagı bakkaldaki veresiye defterini zor kapatıyoruz evin ora degil ha iş merkezindeki![]()
Yok la 1 k veriyim diğerlerini bölüşüyozbiz daha asagı bakkaldaki veresiye defterini zor kapatıyoruz evin ora degil ha iş merkezindeki![]()
Aynen reis@KadirBey. Bu ne diyo
Telefonla oynama izin süreni iyi değerlendir Ata saçma saçma işlerin peşinden koşma
Sen varsın diye geldim Altın oka gitmişsinAynen reis
Hariçten gazel okuma kardeşim. Biz Stadı gördükte kötü günde de iyi günde de desteğimizi verdik sizin gibi ağlayıp çirkefliğe vurmadan desteğimizi verdik yeri geldi de kavgalarımızı mücadelemizi verdik. Sen daha portakalda vitaminken Takımımız için biber gazları yiyorduk bana Taraftarlıktan bahsetme yoksa onun dersini veririz hadi abim En büyük EsEs diye diye kendinizi avutun.Napak siz gibi stadını görmediğimiz takımımı tutak
ilk cümleyi anlamaz yaşı küçük birazHariçten gazel okuma kardeşim. Biz Stadı gördükte kötü günde de iyi günde de desteğimizi verdik sizin gibi ağlayıp çirkefliğe vurmadan desteğimizi verdik yeri geldi de kavgalarımızı mücadelemizi verdik. Sen daha portakalda vitaminken Takımımız için biber gazları yiyorduk bana Taraftarlıktan bahsetme yoksa onun dersini veririz hadi abim En büyük EsEs diye diye kendinizi avutun.
İlk cümleyi geçtim yazdıklarımın yarısını anlarsa ben ona razıyım Başkanım.ilk cümleyi anlamaz yaşı küçük biraz
Biz çirkefliğe vurmadık siz tebrik edeciğenize bi sövmediğiniz kaldı t evet kötü gidiyor ola biliriz ama biz sizin gibiHariçten gazel okuma kardeşim. Biz Stadı gördükte kötü günde de iyi günde de desteğimizi verdik sizin gibi ağlayıp çirkefliğe vurmadan desteğimizi verdik yeri geldi de kavgalarımızı mücadelemizi verdik. Sen daha portakalda vitaminken Takımımız için biber gazları yiyorduk bana Taraftarlıktan bahsetme yoksa onun dersini veririz hadi abim En büyük EsEs diye diye kendinizi avutun.
Kardeş sen sıkıntılı mısın? Seninle alakalı olmayan konulara yırtık dondan çıkar gibi çıkacak mısın? Ben olanı söylüyorum adam bana saçım ile ilgili hakaret ediyor. Yeter be sizin mağduriyet edebiyatınızdan şimdi bu konudan heleki benimle ilgili yazılan olaylarla ilgili bir şey yazma.Biz çirkefliğe vurmadık siz tebrik edeciğenize bi sövmediğiniz kaldı t evet kötü gidiyor ola biliriz ama biz sizin gibi
Takımları kötülemiyoruz ata adam akıllı
Yazmiş hepiniz sallamışsınız tebrik edeceğiniz tebrik etmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorunda sın biz saygı duyuyorsak ayıp değilmi hepsi güzel ülkemizin takımları sevmiyor olabilirsin ama bu ağızına geleni söyleme hakkı mı veriyor sana
Eskişehirspor çöp takım ,boş takım. Benım halısaha ekibi daha iyiBiz çirkefliğe vurmadık siz tebrik edeciğenize bi sövmediğiniz kaldı t evet kötü gidiyor ola biliriz ama biz sizin gibi
Yazmiş hepiniz sallamışsınız tebrik edeceğiniz tebrik etmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorunda sın biz saygı duyuyorsak ayıp değilmi hepsi güzel ülkemizin takımları sevmiyor olabilirsin ama bu ağızına geleni söyleme hakkı mı veriyor sana
Kardeş sen sıkıntılı mısın? Seninle alakalı olmayan konulara yırtık dondan çıkar gibi çıkacak mısın? Ben olanı söylüyorum adam bana saçım ile ilgili hakaret ediyor. Yeter be sizin mağduriyet edebiyatınızdan şimdi bu konudan heleki benimle ilgili yazılan olaylarla ilgili bir şey yazma.
Raporladık merak etme de. Burada boş yapan sensin seninle alakalı bir mevzu yokken sen hayırdır da bana yazıyorsun? Buradan toz ol yoksa kuyruk acın var falan anlamam.Başkanım ediyorsa rapor atacaktın Bu kadar basit Ben önceki olayları bilmem Ben takıma laf söyletmem Hadi Ata Neyse senin karşında çocuk yok ona göre boş yapma istersen
Sana mı soracağım asıl boş yapan sensin benim neyi kastettiğimi belli benim takımımı eleştireceğine hangi takımı tutuyorsan ona bak toz olmuş Sizdeki bu Özgüven beni benden alıyorRaporladık merak etme de. Burada boş yapan sensin seninle alakalı bir mevzu yokken sen hayırdır da bana yazıyorsun? Buradan toz ol yoksa kuyruk acın var falan anlamam.
aynen ata adam gibi yazmışBiz çirkefliğe vurmadık siz tebrik edeciğenize bi sövmediğiniz kaldı t evet kötü gidiyor ola biliriz ama biz sizin gibi
Haftaya maça gitmiyorum sana saç ektiriyom
Hadi abim hadi yürü git yoksa tatsız durum yaşanacak bu Özgüven durumu konusunda ise herkeste ne kadar varsa aynı şekilde özgüvenimiz vardır. Takımınız hakkında o zaman en büyük biziz hayallerine gireceğine rüyada olucağınıza biraz gerçeklere uyanın. Tabii ki her takımın kötü dönemleri olabilir ancak En büyük denilecek kadar da değilsiniz. Niye eleştirmeyeyim senin takımını kanunda eskişehirsporu eleştirmezsin maddesi mi varda haberimiz yok? Biz burada gerçekleri söylüyoruz hakaret etmediğiniz yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz. Siz hayırdır asıl bu özgüven nereden geliyor paşam?Sana mı soracağım asıl boş yapan sensin benim neyi kastettiğimi belli benim takımımı eleştireceğine hangi takımı tutuyorsan ona bak toz olmuş Sizdeki bu Özgüven beni benden alıyor
Yaşanırsa yaşansın sizden mi korkacağım Artiste bakHadi abim hadi yürü git yoksa tatsız durum yaşanacak bu Özgüven durumu konusunda ise herkeste ne kadar varsa aynı şekilde özgüvenimiz vardır. Takımınız hakkında o zaman en büyük biziz hayallerine gireceğine rüyada olucağınıza biraz gerçeklere uyanın. Tabii ki her takımın kötü dönemleri olabilir ancak En büyük denilecek kadar da değilsiniz. Niye eleştirmeyeyim senin takımını kanunda eskişehirsporu eleştirmezsin maddesi mi varda haberimiz yok? Biz burada gerçekleri söylüyoruz hakaret etmediğiniz yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz. Siz hayırdır asıl bu özgüven nereden geliyor paşam?
Sen hala benim dediğim kelimeyi anlamamışsın Ata umurumda değil benim takımıma laf söyleyemezsin Ayrıca yırttık dondan çıkma işini Siz daha iyi yapıyorsunuzHadi abim hadi yürü git yoksa tatsız durum yaşanacak bu Özgüven durumu konusunda ise herkeste ne kadar varsa aynı şekilde özgüvenimiz vardır. Takımınız hakkında o zaman en büyük biziz hayallerine gireceğine rüyada olucağınıza biraz gerçeklere uyanın. Tabii ki her takımın kötü dönemleri olabilir ancak En büyük denilecek kadar da değilsiniz. Niye eleştirmeyeyim senin takımını kanunda eskişehirsporu eleştirmezsin maddesi mi varda haberimiz yok? Biz burada gerçekleri söylüyoruz hakaret etmediğiniz yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz. Siz hayırdır asıl bu özgüven nereden geliyor paşam?
Sen bence anlamıyorsun kardeş okuduğunu anlamana baktır ben Takımında alakalı doğru bir şey söylüyorum bundan rahatsız isen senin yönetiminin açıklamalarına karşı geliyorsun demektir bu. Sen bize sataşacaksın ondan sonra kendi egolarını tatmin edeceksin sana laf edilince ağlayacaksın öyle bir dünya yok. Takımın hakkında Saran yardım etmese Kapanıyordunuz lafımda da arkasındayım. Yönetim sarana teşekkür etti sırf bu durumdan dolayı. Buna yalan diyorsan Eskişehirspor yönetiminin açıklamasına muhalefet ediyorsun demektir. Atanın durumuna gelince ise Her eleştiride birinin anasına küfür edecek, ırkçılık yapacak daha sonra kimse bir laf edemeyecek sanıyorsan avucunu yalar. Senin durumunda ise de şu; Sen takımın için yazmadığını cümle alem biliyor. Senin kuyruk acın var onunla alakalı çıkıpta yazıyorsun. Bununla ilgili ise de şunu öneririm; Psikolojik destek al kardeşim. Hadi hayatında başarılar.Sen hala benim dediğim kelimeyi anlamamışsın Ata umurumda değil benim takımıma laf söyleyemezsin Ayrıca yırttık dondan çıkma işini Siz daha iyi yapıyorsunuz