Bugün günlerden Eskişehirspor (5 Kişi İçeride)

A T A

Üye
Vatandaş
Kardeş, 2 dir saçım ile ilgili laflar edip duruyorsun bu fotoğraf 4 yıl öncesi hatta 2 ay sonra 5 yıl olacak bir laf bulamayınca veyahut bununla alakalı bir laf bulamayınca hakaret ediyorsun dikkat ette Yarın öbürgün hakaret davası ile karşı karşıya gelme bak ayağını denk alacaksın ben orada hakikati yazıyorum sana dokunan bir şey mi var? Saadettin saran yardım etmese Kapanacaktınız maddi yardım etmeseydi eğer bu yalan mı? Bilmiyorsan doğruluğunu git yönetime sor cevabını verir. Bunun doğruluğunu biliyorsan da Burada yalan veya doğru cevabını vereceksin. Ulan sizin gibi ağlak taraftar olmayı beceremeyen adamlar yüzünden rahmetli Ediz Bahtiyaroğlunun Mezarında kemikleri sızlıyor. Adam kendini düşünmeyip ailesini düşünüyordu futbol oynarken sizin gibi çocuklara galibiyet getirmek için uğraşıyordu ancak boşunaymış. Bu kafa ile devam ediyorsanız o yardım paralarına yazık olmuş keşke kapansaydınız be.
Merak etme anasının karnından doğmadı bizi kapatacak adam Saadettin saran etmesede ayakta tutacaktık kulübü ama siz İstanbul takımınız kapansa bile bişi diyemezsiniz biz kapattirmayiz hem ağlak dediğin taraftar kaç yıldır küme düştü geçen sene şampiyonluktan oldu ama bişi demedik destekledik

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Merak etme anasının karnından doğmadı bizi kapatacak adam Saadettin saran etmesede ayakta tutacaktık kulübü ama siz İstanbul takımınız kapansa bile bişi diyemezsiniz biz kapattirmayiz hem ağlak dediğin taraftar kaç yıldır küme düştü geçen sene şampiyonluktan oldu ama bişi demedik destekledik
Kardeş kapanma ile karşı karşıya geldiniz yöneticileriniz dahil bir maddi destek çıkılmaz ise kapanabiliriz açıklamalarınız oldu. Bu arada öyle büyük konuşma yine Maddi zorluk yaşanır ise kapanır sizin tek bir gıkınız bile çıkmaz çıksa bile o geç olur büyük konuşma derim. Mersin, Karabük falanda aynısını diyordu bizi kapatamazlar diye Denizli de söylüyordu bunu Sonu en son Başkanları falan açlık grevine gidipte maddi destek bulundu. Süper lig veya 1. Ligten hızlıca bu sıkıntılara düşünelerin eğerki maddi destek bulunmadığı takdirde ya kayyum atanır yada kapanma ihtimali ile karşı karşıya gelir. Öyle anasının karnından doğmadı deme, Bu Kurumlara şakaya gelmez kapanır hiç sesiniz çıkmaz.

A T A

Üye
Vatandaş
Kardeş kapanma ile karşı karşıya geldiniz yöneticileriniz dahil bir maddi destek çıkılmaz ise kapanabiliriz açıklamalarınız oldu. Bu arada öyle büyük konuşma yine Maddi zorluk yaşanır ise kapanır sizin tek bir gıkınız bile çıkmaz çıksa bile o geç olur büyük konuşma derim. Mersin, Karabük falanda aynısını diyordu bizi kapatamazlar diye Denizli de söylüyordu bunu Sonu en son Başkanları falan açlık grevine gidipte maddi destek bulundu. Süper lig veya 1. Ligten hızlıca bu sıkıntılara düşünelerin eğerki maddi destek bulunmadığı takdirde ya kayyum atanır yada kapanma ihtimali ile karşı karşıya gelir. Öyle anasının karnından doğmadı deme, Bu Kurumlara şakaya gelmez kapanır hiç sesiniz çıkmaz.
O takım kapanmaz elhamdülillah zor günleri atlattik

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sen daha bununla mı konuşuyorsun berkin😃😃
Ergen kardeşimiz bazı enerjisini dökmek isterken bam teline basıyor ondan sonra cevap vermek gerekiyor. Bu benim hatamdır. Bazı kişiler anlamak istemiyorsa bırakacaksın derler. Benim sadece bu kardeşimize bazı şeyler öğretirsek belki de topluma güzel bir olgun insan olur diye düşünüyordum benim hatammış. Artık bir şey yazmam herhalde çünkü artık önemli bir konu değil.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ergen kardeşimiz bazı enerjisini dökmek isterken bam teline basıyor ondan sonra cevap vermek gerekiyor. Bu benim hatamdır. Bazı kişiler anlamak istemiyorsa bırakacaksın derler. Benim sadece bu kardeşimize bazı şeyler öğretirsek belki de topluma güzel bir olgun insan olur diye düşünüyordum benim hatammış. Artık bir şey yazmam herhalde çünkü artık önemli bir konu değil.
Yorma kendini boşver skksks

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Bir topluma birşey öğretmek çok zor bu yüzden bazen boşverceksin