SananeSen boş ver Oğuzhan ülkeri Sinop'ta havalar nasıl
SananeSen boş ver Oğuzhan ülkeri Sinop'ta havalar nasıl
Hadi vergi kas hadi sana mı söyledim onuSanane
Hadi yap öyle İsmail nerdesin İsmail hadi İsmailIşinin şakası bir yana İstersen boş yapma Var Mısın Yok Musun yaparak kaybederim seni hokus pokus yaparım Yok olursun
Ben bunu yazmaya gerek duymadım İsmail acıkmış açmışın tokmusun İsmailSanane
Tm İsmail sözünü tut İsmail Yok olma İsmail nerdesin İsmailNormalde Kadir Aydın'a da sana da ağzının payına çok fena verirdim de neyse ikiniz de gereksiz insanlarsınız uğraşmaya gerek yok Kendi çapınızda boş yapmaya devam edin
KaybolHadi vergi kas hadi sana mı söyledim onu
Senin Aramızda bir muhabbet yok Kaybol onun içinKaybol
Hadi İsmail sözünü tut İsmailSenin Aramızda bir muhabbet yok Kaybol onun için
Gel burayaSenin Aramızda bir muhabbet yok Kaybol onun için
Anla şunu seninle muhabbet etmiyorum etmem de zaten anca özelden küfür etmeyi bil Sen başka bir şey bilmiyorsun çıkarcı Kadir AydınGel buraya
Muhatap etmiyorum derken. Kimi?Anla şunu seninle muhabbet etmiyorum etmem de zaten anca özelden küfür etmeyi bil Sen başka bir şey bilmiyorsun çıkarcı Kadir Aydın
Muhatap değil muhabbet Ayrıca muhatabım bile değilsin zaten Onun için benimle uğraşmayı kes zerre umrumda değilsinMuhatap etmiyorum derken. Kimi?
Ben senin tanıdığın o eski İsmail değilim Onun için sen benim mesajlarıma yazma ben de senin zaten Senin mesajlarına yazmıyorumMuhatap etmiyorum derken. Kimi?
Sen şimdi git Sevim ablani çağır buraya gelsinBen senin tanıdığın o eski İsmail değilim Onun için sen benim mesajlarıma yazma ben de senin zaten Senin mesajlarına yazmıyorum
Niye demedim diyeyim kiSinan kazanmasın ne gerekirse yaparım diyen sen degilmisin bunu demediğine herşeyin üstüne yemin et ben oyunu sileceğim
AhhahahahahshshshsSevim geldi kapıma ben kapılarda gezmem kendinle karıştırma açmışın tokmusun İsmail varmisn yok musun İsmail![]()
Niye vekil mi istiyorsunuz ne oldu dinliyorumSen şimdi git Sevim ablani çağır buraya gelsin
Biz ittifak kuralım derken kapı kapı yine gezdinAhhahahahahshshshs
Ben size gelmedim siz önce canoya yazdınız ittifak kuralım diye bende şartlarınızı dinlemek istedim dinledim mantıklı gelmedi kabul etmedim
Ben kimsenin kapısına gitmem reis hele benden iki oyuncum çıkıp parti kursa sizi katlayacak konumdayken niye kapına geleyimYok sevim geldi kapıma ağladı onu diyorum
Kin ile yaptın kim bilir kimlere nasıl yalvardın kaç gün neler vaat ettin hangi bakanlığı vekilliği verdinNiye demedim diyeyim ki
Dedim ve de yaptım göremediğiniz üzere ortada yok . Başka oyunda milli harekat diye aile kurmuş orda takılıyor![]()