Mantıklı adamın hali başka çok sağ ol yaHaklı buldum
Mantıklı adamın hali başka çok sağ ol yaHaklı buldum
Söyle de sözleşmeyi atsın görelimHaklı buldum
Eksik anlatma tm anlatMantıklı adamın hali başka çok sağ ol ya
İsteyene özelden atıyorumSöyle de sözleşmeyi atsın görelim
Onlar senin olsun bana lazım değilKardeşim teklifini verdin kabul etmedim sonra yoluma devam ettim niye sana bağlı kalayım istersen bir de nafaka ödeyeyim ne istiyorsun unutamadı alamadığı 8 vekili![]()
@sakaahmet3419 görüşme yapıldı diye neden bu kadar içerlendin onu anlamadım ben skskskMantıklı adamın hali başka çok sağ ol ya
Buraya çıkart at orda değil burada atİsteyene özelden atıyorum
SvmAydn telegram kullanıcı adım yazın![]()
Düşme Kadir düşme bunlar büyük parti seni beğenmeler@sakaahmet3419 görüşme yapıldı diye neden bu kadar içerlendin onu anlamadım ben sksksk
Bu oyunda strateji için herkes herkesle görüşüyor ki.
Valla geçenlerde ben bile Oğuzhan ile muhatap oldum düşünebiliyor musun ahmetcim.
Ahmettttt off'a bas gardaşım.
Eksik yeri nerde kardeşimEksik anlatma tm anlat
Büyük parti varmı ya senden başka demin öyle demiyordun ne oldu şimdiEksik yeri nerde kardeşim
Yaso başkan nerde bi etiketlesenize o da gelsin o da vardı grupta
Bakın dalga geçiyor olabilirim çoğu zaman ama bu konularda hak yemem ve yalan söylemem.
Kabul etseydim seninle yol yürürdüm ama kabul etmedim şu an benim yanımda yoksun. Kabul etmediğim bir şeye de bağlı kalmak yoluma devam ederim. Açıkçası büyük partiler olarak adil ve rekabetçi bir oyun olsun diye ikiye bölündük o mevzuda sizin adınız geçmedi bile şimdi gelip ne anlatıyorsun
YASO gelmez BİLGEM ablasının dizinin dibinde şuan Bilgem piyasada Yok zaten bırak diğerleri mi gelecekEksik yeri nerde kardeşim
Yaso başkan nerde bi etiketlesenize o da gelsin o da vardı grupta
Bakın dalga geçiyor olabilirim çoğu zaman ama bu konularda hak yemem ve yalan söylemem.
Kabul etseydim seninle yol yürürdüm ama kabul etmedim şu an benim yanımda yoksun. Kabul etmediğim bir şeye de bağlı kalmak yoluma devam ederim. Açıkçası büyük partiler olarak adil ve rekabetçi bir oyun olsun diye ikiye bölündük o mevzuda sizin adınız geçmedi bile şimdi gelip ne anlatıyorsun
Tabii çok güzel bir görüşmeydi sizi böyle yan yana görmek beni çok duygulandırdı@sakaahmet3419 görüşme yapıldı diye neden bu kadar içerlendin onu anlamadım ben sksksk
Bu oyunda strateji için herkes herkesle görüşüyor ki.
Valla geçenlerde ben bile Oğuzhan ile muhatap oldum düşünebiliyor musun ahmetcim.
Ahmettttt off'a bas gardaşım.
Çok resmi bir evrak olduğu için buraya uygun olmayabilir ksldldpflcpfBuraya çıkart at orda değil burada at
Sen at gerisi boşverÇok resmi bir evrak olduğu için buraya uygun olmayabilir ksldldpflcpf
Oğuzhan boş mezar bulsa içine girecek , ne faturası skkskskBir sonraki ayın faturasını oğuzhana ödetebilirsin![]()
En azından yalan yanlış anlatmazYASO gelmez BİLGEM ablasının dizinin dibinde şuan Bilgem piyasada Yok zaten bırak diğerleri mi gelecek
Hakkını yeme reisimin bunlar 8 vekil isteyince verelim dedi öyle de eli bol.Oğuzhan boş mezar bulsa içine girecek , ne faturası skksksk
Tabi öyledir tabi efendimEn azından yalan yanlış anlatmaz![]()
Sizin iste 6 li masanin anlasmaya dondu yuzde 1 oya 50 vekil vermisti onlardaHakkını yeme reisimin bunlar 8 vekil isteyince verelim dedi öyle de eli bol.
Bu partide bir ben birde @ARDEN olmasa iflas bayrağını çekmiştik dkxlcllc