55. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ TAMAMLANDI: KOLTUKLAR PAYLAŞILDI, DENGELER YENİDEN ŞEKİLLENDİ (2 Kişi İçeride)

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
iyi güzel ama kimse kimseye vekil vermek zorunda degilki cikar menfaat isleri zamanında 1 vekillige bakan verildigi oldu kimin isine ne geliyosa😄😄

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Eksik anlatma tm anlat
Eksik yeri nerde kardeşim

Yaso başkan nerde bi etiketlesenize o da gelsin o da vardı grupta

Bakın dalga geçiyor olabilirim çoğu zaman ama bu konularda hak yemem ve yalan söylemem.
Kabul etseydim seninle yol yürürdüm ama kabul etmedim şu an benim yanımda yoksun. Kabul etmediğim bir şeye de bağlı kalmak yoluma devam ederim. Açıkçası büyük partiler olarak adil ve rekabetçi bir oyun olsun diye ikiye bölündük o mevzuda sizin adınız geçmedi bile şimdi gelip ne anlatıyorsun

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş

Bakın dalga geçiyor olabilirim çoğu zaman ama bu konularda hak yemem ve yalan söylemem.
Kabul etseydim seninle yol yürürdüm ama kabul etmedim şu an benim yanımda yoksun. Kabul etmediğim bir şeye de bağlı kalmak yoluma devam ederim. Açıkçası büyük partiler olarak adil ve rekabetçi bir oyun olsun diye ikiye bölündük o mevzuda sizin adınız geçmedi bile şimdi gelip ne anlatıyorsun
Büyük parti varmı ya senden başka demin öyle demiyordun ne oldu şimdi

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş

YASO gelmez BİLGEM ablasının dizinin dibinde şuan Bilgem piyasada Yok zaten bırak diğerleri mi gelecek

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
@sakaahmet3419 görüşme yapıldı diye neden bu kadar içerlendin onu anlamadım ben sksksk
Bu oyunda strateji için herkes herkesle görüşüyor ki.

Valla geçenlerde ben bile Oğuzhan ile muhatap oldum düşünebiliyor musun ahmetcim.

Ahmettttt off'a bas gardaşım.
Tabii çok güzel bir görüşmeydi sizi böyle yan yana görmek beni çok duygulandırdı 😂😂

Bir sonraki ayın faturasını oğuzhana ödetebilirsin 😂😂😂