Öyle yapayım kendisi büyük parti diğer partileri küçük görüyor küçükler yemesin mısır içmesin çay büyük partiler egolu Parti sahipleri yesin içsinSen çay yap çay içelim![]()
Öyle yapayım kendisi büyük parti diğer partileri küçük görüyor küçükler yemesin mısır içmesin çay büyük partiler egolu Parti sahipleri yesin içsinSen çay yap çay içelim![]()
Ben çözdüm galiba sevim ahmete gitmis sartlarini begenmemis ahmetin sonra reddetmis bu galibaBen konuya vâkıf değilim. Dkkeke
Sen ortak oldun partileri nasıl küçük görürsün çok ayıp yaptığın şuanEe ama şuan kıvırıyorsun.
Ben geldim konuştuk isteklerini sıraladın düşündüm , yönetimle konuştum ve dedim ki ben ve arden iki kişi ayrı parti kursak onlardan çok oyumuz var neden 8 vekil + bakanlık verelim mantıklı gelmedi kabul etmedim
Oyun başkanlığı konusuna gelirsek siz olsanızda olmasanızda onlara kaybettireceğim dedim ve dediğimi yaptım
Unutma büyük parti biziz niye sana boyun eğeyim![]()
Çok doğru Ayn öyle olduBen çözdüm galiba sevim ahmete gitmis sartlarini begenmemis ahmetin sonra reddetmis bu galiba![]()
Büyük turgul partisine gitti oda var söylemişti onlar konusyum diyeBen çözdüm galiba sevim ahmete gitmis sartlarini begenmemis ahmetin sonra reddetmis bu galiba![]()
Peki ahmet bu gorusme tahmini ne zaman olduBüyük turgul partisine gitti oda var söylemişti onlar konusyum diye
Seçimden 3 gün önce filanPeki ahmet bu gorusme tahmini ne zaman oldu
Ne diyonuz sabahtan beri![]()
Ben konuya vâkıf değilim. Dkkeke
Oyun başkanlığı seçiminden önce adaylar duyurulmamıştı henüzPeki ahmet bu gorusme tahmini ne zaman oldu
Lafı çevirmeSen ortak oldun partileri nasıl küçük görürsün çok ayıp yaptığın şuan
Kanıt koy laf olmaz bu işler Kadir sana ogretmedi mi bunuŞimdi olan şu bu bana küfür etme mevzusunda destek oldular sağ olsunlar sonra cano'yu yazmışlar biz ittifak kuralım falan diye cano'da sevim başkan ile konuşun diye bana yönlendirdi ben de onlarla konuştum dedim ki bakın ittifak kurmanın bir mantığı yok şu dönemde çünkü küçük bir ittifak olacağız çok da bir etki etmeyeceğiz gelin akışa yön verelim belli bir oy potansiyelimiz var birlikte hareket edelim milletvekili alırız destek oluruz bakanlık alırız bunların hepsini dedim demedim demiyorum. Sonra bilgem hanım'ın aday olduğunu öğrendim. Ve dedim ki oyun başkanlığında biz onlara oy kullanmayacağız inanın kaybetmesi için elimden geleni yapacağım bunu da söyledim. Neyse gelip bir saat konuştum dedim ki konuşmada ne beklentide olduklarını sordum bana şunu dediler ben atıyorum partiden cano'yu birkaç kişiyi onun partisine göndereceğim orda o partiye oy kullanacaklar o oyla 8 vekil alacaklar fakat gönderdiğim cano veya diğerleri falan vekil olmayacak bütün vekiller onların partisinde ki kişilerden yazılacak + bakanlık alırsak onlara vereceğiz. Neyse ben bunu yönetime konuşacağım dedim konuştuk da sonra dedim ki ardenle benim toplam oy sayım onların katsayılı oy sayısından fazla Bir de şimdi o kadar kasmışlar kassa yapmışlar farklı bir partiye gönderiyorsun milletvekili bile olamıyorlar o zaman onlarda demezler mi ben bu kadar süre niye kastım neden emek verdim mantıklı gelmedi kabul etmedik bu kadar.
Şimdi gelmiş bana kıvırıyorsun yok işte benimle o zaman niye konuştun muhabbeti yapıyor konuşurum niye konuşmayayım teklifi dinleyeyim dedim dinledim mantıklı gelmedi kabul etmedim bu kadar olay![]()
Ya burda gerçekten diğer partileri küçük görüyorsun hep ego yüzündeLafı çevirme
Emin misin kanıt istediğine kdlclflclcKanıt koy laf olmaz bu işler Kadir sana ogretmedi mi bunu
Emin misin kanıt istediğine kdlclflclc
Atayım mı bize attığınız sözleşme metnini![]()
İşte sonra bir baktım Adin ile yol yürüyor Bizim büyük parti sen şu işe bir bak kimseye boyun eğmeyen Parti'ye bakOyun başkanlığı seçiminden önce adaylar duyurulmamıştı henüz
At gız varsaEmin misin kanıt istediğine kdlclflclc
Atayım mı bize attığınız sözleşme metnini![]()
Öyle bir şey söylemedim sadece dediğim şey şu ki benim belli bir oy potansiyelim var niye sana minnet edeyim burada kim minnet eder kiYa burda gerçekten diğer partileri küçük görüyorsun hep ego yüzünde
Haklı buldumŞimdi olan şu bu bana küfür etme mevzusunda destek oldular sağ olsunlar sonra cano'yu yazmışlar biz ittifak kuralım falan diye cano'da sevim başkan ile konuşun diye bana yönlendirdi ben de onlarla konuştum dedim ki bakın ittifak kurmanın bir mantığı yok şu dönemde çünkü küçük bir ittifak olacağız çok da bir etki etmeyeceğiz gelin akışa yön verelim belli bir oy potansiyelimiz var birlikte hareket edelim milletvekili alırız destek oluruz bakanlık alırız bunların hepsini dedim demedim demiyorum. Sonra bilgem hanım'ın aday olduğunu öğrendim. Ve dedim ki oyun başkanlığında biz onlara oy kullanmayacağız inanın kaybetmesi için elimden geleni yapacağım bunu da söyledim. Neyse gelip bir saat konuştum dedim ki konuşmada ne beklentide olduklarını sordum bana şunu dediler ben atıyorum partiden cano'yu birkaç kişiyi onun partisine göndereceğim orda o partiye oy kullanacaklar o oyla 8 vekil alacaklar fakat gönderdiğim cano veya diğerleri falan vekil olmayacak bütün vekiller onların partisinde ki kişilerden yazılacak + bakanlık alırsak onlara vereceğiz. Neyse ben bunu yönetime konuşacağım dedim konuştuk da sonra dedim ki ardenle benim toplam oy sayım onların katsayılı oy sayısından fazla bir de şimdi o kadar kasmışlar katsayı yapmışlar farklı bir partiye gönderiyorsun milletvekili bile olamıyorlar o zaman onlarda demezler mi ben bu kadar süre niye kastım neden emek verdim mantıklı gelmedi kabul etmedik bu kadar.
Şimdi gelmiş bana kıvırıyorsun yok işte benimle o zaman niye konuştun muhabbeti yapıyor konuşurum niye konuşmayayım teklifi dinleyeyim dedim dinledim mantıklı gelmedi kabul etmedim bu kadar olay![]()
Kardeşim teklifini verdin kabul etmedim sonra yoluma devam ettim niye sana bağlı kalayım istersen bir de nafaka ödeyeyim ne istiyorsun unutamadı alamadığı 8 vekiliİşte sonra bir baktım Adin ile yol yürüyor Bizim büyük parti sen şu işe bir bak kimseye boyun eğmeyen Parti'ye bak