@BİLGEMM GÖKTÜRKSS ben neden size kendimi anlatamıyorum.
Tunayla konuşmamızda iki sefer göktürke sözüm var deyip partiye gitmezse bağımsızda kalırsa ben bunu düşünürüm. Üstelik oyun başkanlığı seçiminin intikamını almaya çalışada bilirsin
Sen x partisine kullanmışsın ya da kendine kullanmışsın. Tekrar söylüyorum bu beni ilgilendirmez. Senin kendi iç meselen. Burada ne altın ok, ne de göktürke suç atmıyorum. Sadece kendi bakış açımdan bildiri için 3 kritik dönem vardı
.
1- Genel Kurmay Başkanı seçimi ( Durum bize yaradığı için bildiri amacına ulaştı 3. Bir ittifak kuruldu diye herhangi bir müfahalede bulunmadım. Çok da oyuna bakamadım zaten diye Kadire durumu açıkladım.)
2- Tunayla konuşmalarımızdan sonra göktürkün açıktan altın oku destekleyip seçim sonunda 10 vekil altında kalmayı planladığını DÜŞÜNDÜM. Bu seçim sırası ve hemen öncesiydi. Bu dönemde napıyoruz uyacak mıyız diye konuştuk. Benim fikrim bildiriyi yayınlama amacımız 3. Belki 4. Bir ittifakın kurulmasını ve fekabete katkı sunmalarını sağlamaktı. Bu zaten gerçekleşmişken bildiriyi uzatmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum dedim. ( DİKKAT ÇEKİYORUM BU BENİM OLAYLARA BAKIŞ AÇIM. BU KULLANDIĞIM SÖZ İLE KENDİ BAKIŞ AÇIMA GÖRE EN AZ 10 VEKİL FARK YİYECEĞİMİZİ BİLİYORDUM. YİNE DE DOĞRU DÜŞÜNDÜĞÜM NEYSE ONU SÖYLEDİM)
3- Göktürkün 10 vekil üzerinde aldığı ve başka partiye bakanlıkta oy atamayacağı belli olduğunda önceki gün kesin bir karar çıkmadığı için tekrar napıyoruz diye parti liderleri konuştuk. Ve ben önceki gün yazdığım mesajı alıntılayıp benim dün de düşüncem buydu bu sebeple Bildiri amacına ulaştı sonlandırılması gerektiğini söyledim.
Burada ben kendi oyunu yorumlamamdan ve bize avantaj olan durumda da büyük bir dezavantaj olan furumda da aynı duruşu sergiledigimi söylüyorum.
Göktürke veya Altın Oka herhangi bir ithamda bulunmuyorum. Bu kadar alıngan olmayın.