Merhaba Ben BİLGEM GÖKTÜRK (2 Kişi İçeride)

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Yaw bi hıkmet bi sen nedir bu ( ğ ) ile alıp veremediğiniz 😂😂😂

Okuyorum sonra yazıdaki harf ve imla hatalarını düzeltmemek için zor tutuyorum kendimi 😂

Bomboş bir yorum çakallıklar diliyormuş senin gibi asla arkadan iş çevirmedim üzerime alınmıyorum bide oyunu oynamaya karar verdiğinizde demişsin daha nasıl oynayayım aylardır listelerde birinciyim asıl sen oynamaya karar verince geri dön sürekli hesap silinmez😂
Sanane hesabimla ilgili karar beni ilgilendirir bir kuralmi var sonsuza kadar burada kalinacak diye.sen masallari dinlemeye devam et.imla hatalarina gelince belki bi sorunum vardir nerden biliyorsun.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@BİLGEMM GÖKTÜRKSS ben neden size kendimi anlatamıyorum.

Tunayla konuşmamızda iki sefer göktürke sözüm var deyip partiye gitmezse bağımsızda kalırsa ben bunu düşünürüm. Üstelik oyun başkanlığı seçiminin intikamını almaya çalışada bilirsin

Sen x partisine kullanmışsın ya da kendine kullanmışsın. Tekrar söylüyorum bu beni ilgilendirmez. Senin kendi iç meselen. Burada ne altın ok, ne de göktürke suç atmıyorum. Sadece kendi bakış açımdan bildiri için 3 kritik dönem vardı
.
1- Genel Kurmay Başkanı seçimi ( Durum bize yaradığı için bildiri amacına ulaştı 3. Bir ittifak kuruldu diye herhangi bir müfahalede bulunmadım. Çok da oyuna bakamadım zaten diye Kadire durumu açıkladım.)

2- Tunayla konuşmalarımızdan sonra göktürkün açıktan altın oku destekleyip seçim sonunda 10 vekil altında kalmayı planladığını DÜŞÜNDÜM. Bu seçim sırası ve hemen öncesiydi. Bu dönemde napıyoruz uyacak mıyız diye konuştuk. Benim fikrim bildiriyi yayınlama amacımız 3. Belki 4. Bir ittifakın kurulmasını ve fekabete katkı sunmalarını sağlamaktı. Bu zaten gerçekleşmişken bildiriyi uzatmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum dedim. ( DİKKAT ÇEKİYORUM BU BENİM OLAYLARA BAKIŞ AÇIM. BU KULLANDIĞIM SÖZ İLE KENDİ BAKIŞ AÇIMA GÖRE EN AZ 10 VEKİL FARK YİYECEĞİMİZİ BİLİYORDUM. YİNE DE DOĞRU DÜŞÜNDÜĞÜM NEYSE ONU SÖYLEDİM)

3- Göktürkün 10 vekil üzerinde aldığı ve başka partiye bakanlıkta oy atamayacağı belli olduğunda önceki gün kesin bir karar çıkmadığı için tekrar napıyoruz diye parti liderleri konuştuk. Ve ben önceki gün yazdığım mesajı alıntılayıp benim dün de düşüncem buydu bu sebeple Bildiri amacına ulaştı sonlandırılması gerektiğini söyledim.

Burada ben kendi oyunu yorumlamamdan ve bize avantaj olan durumda da büyük bir dezavantaj olan furumda da aynı duruşu sergiledigimi söylüyorum.

Göktürke veya Altın Oka herhangi bir ithamda bulunmuyorum. Bu kadar alıngan olmayın.

O A B İ

Vatandaş
Gelelim alttan alttan yok oyunu öyle bir hale düşürdünüz ki yok bilmem ne. Bizim bu oyunda çakallık yaptığımızı göremezsiniz. Sırtından adam bıçakladığımızı göremezsiniz. Darbe dönemi Büşranın başkanlığında yaptığımız ani ittifak değişimi ki o da demokrasiyle alakalı bir konu. Hiç bir partimde ittifakımı kıyafet değiştirir gibi değiştirdiğimi göremezsiniz. Partimde de ittifakta da kimle yola çıktıysak onun için savaşırız. kusura bakma da oyun duruşum hakkında bana sen fetva veremezsin.

O A B İ

Vatandaş
Yavaştan yanlamalar da başlamış
Altın Ok ♥️
ÖVİP 😘

O adamlar bu zamana kadar gördüklerin gibi değil iki güzel sözüne tav olup abla gel demezler. Yanındaki adamı bırakmazlar.

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Gelelim alttan alttan yok oyunu öyle bir hale düşürdünüz ki yok bilmem ne. Bizim bu oyunda çakallık yaptığımızı göremezsiniz. Sırtından adam bıçakladığımızı göremezsiniz. Darbe dönemi Büşranın başkanlığında yaptığımız ani ittifak değişimi ki o da demokrasiyle alakalı bir konu. Hiç bir partimde ittifakımı kıyafet değiştirir gibi değiştirdiğimi göremezsiniz. Partimde de ittifakta da kimle yola çıktıysak onun için savaşırız. kusura bakma da oyun duruşum hakkında bana sen fetva veremezsin.
Cok yanlis anlamissiniz ben 1 dedikodufan bahsettim konuyuda soyledim. İste bende bunu diyorum siyaset oyunu oynuyoruz arkadan is cevirme deniyor bixim yaptiklarimiza ama baskalarinin yaptiklarina strateji bende onu diyorum. Baskanim sorun yok ben sadece cevap verdim iyi gunler

O A B İ

Vatandaş
Cok yanlis anlamissiniz ben 1 dedikodufan bahsettim konuyuda soyledim. İste bende bunu diyorum siyaset oyunu oynuyoruz arkadan is cevirme deniyor bixim yaptiklarimiza ama baskalarinin yaptiklarina strateji bende onu diyorum. Baskanim sorun yok ben sadece cevap verdim iyi gunler
Kimse size arkadan iş ceviriyorsunuz demedi. Bunlar bir strateji hatta kendi içimde hak da verebileceğim bir eylemdi. 50 yerde söyledim burada kendi bakış açımdaki değerlendirmeyi anlatıyorum. İki partiyi de suçlama gibi algılanmasın diye