T
TOMRİS
Ziyaretçi
He yok ben okumadım, malum bizim milletin alışkanlığıdır iş makinesi izlemeye geldim kfldkflfBaşkanım inanın yazım hatalarından bende anlayamadım
He yok ben okumadım, malum bizim milletin alışkanlığıdır iş makinesi izlemeye geldim kfldkflfBaşkanım inanın yazım hatalarından bende anlayamadım
Hoşgeldiniz başkanımHe yok ben okumadım, malum bizim milletin alışkanlığıdır iş makinesi izlemeye geldim kfldkflf
Sanane hesabimla ilgili karar beni ilgilendirir bir kuralmi var sonsuza kadar burada kalinacak diye.sen masallari dinlemeye devam et.imla hatalarina gelince belki bi sorunum vardir nerden biliyorsun.Yaw bi hıkmet bi sen nedir bu ( ğ ) ile alıp veremediğiniz
Okuyorum sonra yazıdaki harf ve imla hatalarını düzeltmemek için zor tutuyorum kendimi
Bomboş bir yorum çakallıklar diliyormuş senin gibi asla arkadan iş çevirmedim üzerime alınmıyorum bide oyunu oynamaya karar verdiğinizde demişsin daha nasıl oynayayım aylardır listelerde birinciyim asıl sen oynamaya karar verince geri dön sürekli hesap silinmez![]()
Hoş buldum, teşekkür ederimHoşgeldiniz başkanım![]()
Oyuna döneceğinizi değerli bir ortak dostumuzdan duydum. Umarım güzel işlere birlikte imza atarız
Tomris devamm.ABLAAAAAMMMM keyfimi sana mı soracağım
Devam Bahar Hanım devaaamTomris devamm.
genemi geldin sen en son bununla bırakmıştım 2 nizi ben akjsdklasdaDevam Bahar Hanım devaaam
Sensiz kalamıyorum napimgenemi geldin sen en son bununla bırakmıştım 2 nizi ben akjsdklasda
Cok yanlis anlamissiniz ben 1 dedikodufan bahsettim konuyuda soyledim. İste bende bunu diyorum siyaset oyunu oynuyoruz arkadan is cevirme deniyor bixim yaptiklarimiza ama baskalarinin yaptiklarina strateji bende onu diyorum. Baskanim sorun yok ben sadece cevap verdim iyi gunlerGelelim alttan alttan yok oyunu öyle bir hale düşürdünüz ki yok bilmem ne. Bizim bu oyunda çakallık yaptığımızı göremezsiniz. Sırtından adam bıçakladığımızı göremezsiniz. Darbe dönemi Büşranın başkanlığında yaptığımız ani ittifak değişimi ki o da demokrasiyle alakalı bir konu. Hiç bir partimde ittifakımı kıyafet değiştirir gibi değiştirdiğimi göremezsiniz. Partimde de ittifakta da kimle yola çıktıysak onun için savaşırız. kusura bakma da oyun duruşum hakkında bana sen fetva veremezsin.
Bizimkimseye yanladigimiz gorulememistir. Genelde yanlama bize yapilir. İyi gunlerYavaştan yanlamalar da başlamış
Altın Ok
ÖVİP
O adamlar bu zamana kadar gördüklerin gibi değil iki güzel sözüne tav olup abla gel demezler. Yanındaki adamı bırakmazlar.
Kimse size arkadan iş ceviriyorsunuz demedi. Bunlar bir strateji hatta kendi içimde hak da verebileceğim bir eylemdi. 50 yerde söyledim burada kendi bakış açımdaki değerlendirmeyi anlatıyorum. İki partiyi de suçlama gibi algılanmasın diyeCok yanlis anlamissiniz ben 1 dedikodufan bahsettim konuyuda soyledim. İste bende bunu diyorum siyaset oyunu oynuyoruz arkadan is cevirme deniyor bixim yaptiklarimiza ama baskalarinin yaptiklarina strateji bende onu diyorum. Baskanim sorun yok ben sadece cevap verdim iyi gunler
Ahh tomris cok banal yaa ahmet mehmet bahar kara fatma sizene seninde kimligin tomristir eminim.Devam Bahar Hanım devaaam
sana iş yaptırayım mı ajkdkdkdkdkdSensiz kalamıyorum napim
Sen benimkileri bilsen zaten aklın şaşar demagoji yapma kgşdkglfşAhh tomris cok banal yaa ahmet mehmet bahar kara fatma sizene seninde kimligin tomristir eminim.
Seni baştan aşağı gebertmeden sus portakal adam kgşdkgşgjsana iş yaptırayım mı ajkdkdkdkdkd