Randevusuz almıyoruz yanlızkankam sen hangi ptdesin bi oturup konuşmakta fayda var
Randevusuz almıyoruz yanlızkankam sen hangi ptdesin bi oturup konuşmakta fayda var
Kanka kaza kurşununa gitmeyiz dimiGel kankam gel
GKBHangi göreve
Bişey merak ediyorum yanlış anlamazsanız dün çatısı altında olduğunuz partiyi nasıl tanımıyorsunuz merak ettim yoksa makara muhabbetmi dönüyorALTIN OK PARTİSİNİ HİÇ TANIMIYORUM![]()
yok 12 de öğlen yemeği yiyorum gece 3 de konusalım gün farketmezMgp yarin saat 12 de
Tüm sırrı bozdun ya, arkadaşlar perdeleri kapatalım adam çözdüHiç sormaİlk filmden farklı olsun bu sefer kendi adamımıza darbe yapmayalım rakibi oynayalım mı dediniz
![]()
Geldiğimiz hangi makam varsa bizimde emeğimiz var kral.
Tmm uyaryok 12 de öğlen yemeği yiyorum gece 3 de konusalım gün farketmez
Emeğinize dediğim bişey yok zaten elbette emek verdiniz ama bu ittifak olmasaydı göreve gelebilir miydi sayın gkb?Geldiğimiz hangi makam varsa bizimde emeğimiz var kral.
Unutmayın ki altın ok partisi Milli gençlik partisi birleşmesi sayesinde bu başarıyı sağladı. Kimse hayrına birşey vermedi
Aynı çatı altında ortak karar alamıyorsak o çatının altında durmayızBişey merak ediyorum yanlış anlamazsanız dün çatısı altında olduğunuz partiyi nasıl tanımıyorsunuz merak ettim yoksa makara muhabbetmi dönüyor![]()
Gkb gelemezdi ama onunla birlikte şuanki kazanılan bakanlarda göreve gelemezdi.Emeğinize dediğim bişey yok zaten elbette emek verdiniz ama bu ittifak olmasaydı göreve gelebilir miydi sayın gkb?
Siz bizi tanısanız ne tanımasanız ne çok üzüldük vallahi tanımadığınız içinKAMUOYU BİLGİLENDİRME
Öncelikle gün içerisinde 21:30 sıralarında Genel Kurmay başkanımızın kamu düzeninin sağlanması ve herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini istemesi üzerine yayınlamış olduğu ' LİYAKAT BİLDİRİSİ'ni destekleklediğimizi söylemek isterim.
Bu bildiriyi üzerine alınan bazı cenahların asıl niyetlerinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu çok aşikardır. Aksi halde toplumun iyiliği için yayınlanmış bir bildiriye bu kadar sert tepki vermeleri akla mantığa sığmamaktadır.
Kendilerinin provakatif ve kışkırtma dolu söylemleri sanırım içerisinde bulunmuş oldukları İTTİFAK'tan almış oldukları cesaretten kaynaklı.
Fakat şunu bilmelerini istiyorum ki
MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ olarak ittifaklarını TANIMIYORUZ ve Genel Kurmay Başkanının yanında olduğumuzu bütün kamuoyuna duyuruyoruz.
E K R E M
Milli Gençlik Partisi
Genel Başkanı.
Pardon siz kimdinizSiz bizi tanısanız ne tanımasanız ne çok üzüldük vallahi tanımadığınız için![]()
Altın Ok partisi iyi tanıtır kendini merak etmeyin başkanımALTIN OK PARTİSİNİ HİÇ TANIMIYORUM![]()
Ygp ilk defa düşmanı desteklediSiz bizi tanısanız ne tanımasanız ne çok üzüldük vallahi tanımadığınız için![]()
Sen kimsin bilader mesajı neden üzerine alındın. Yükselen gençlik altın ok ile aynı ittifaktamı.Siz bizi tanısanız ne tanımasanız ne çok üzüldük vallahi tanımadığınız için![]()
Bu saatten sonra zor tanıtırsınız benceAltın Ok partisi iyi tanıtır kendini merak etmeyin başkanım
Kardeşim , göreve gelir gelmez darbe istiyorsunuz. Ne kararından bahsediyorsun. Kabul etseydik iyidik ama. Darbeyi kime yapacan . 10 günü kalmış ob ye mi. Durup dururken hazır bakanlarımızı yok edecen bunu anlatamadım sanaAynı çatı altında ortak karar alamıyorsak o çatının altında durmayız