Biz çok iyi tanıdık siz merak etmeyin başkanım.Altın Ok partisi iyi tanıtır kendini merak etmeyin başkanım
Biz çok iyi tanıdık siz merak etmeyin başkanım.Altın Ok partisi iyi tanıtır kendini merak etmeyin başkanım
Daha kurulali 12 saat oldu sizi yakaladik neredeyseEmeğinize dediğim bişey yok zaten elbette emek verdiniz ama bu ittifak olmasaydı göreve gelebilir miydi sayın gkb?
Son seçim sonuçlarına bak tanırsınPardon siz kimdiniz
Hilal ittifakı mı diyorsunSon seçim sonuçlarına bak tanırsın
Bakanlıkları kazanamama durumuna karşı darbeyi destekliyordunuz ne olduda seçimi kazandıktan sonra herşey güllük gülistanlık oldu ?Kardeşim , göreve gelir gelmez darbe istiyorsunuz. Ne kararından bahsediyorsun. Kabul etseydik iyidik ama. Darbeyi kime yapacan . 10 günü kalmış ob ye mi. Durup dururken hazır bakanlarımızı yok edecen bunu anlatamadım sana
Ben kendi memleketimi seçtim ben inşallah yine afyona düşmemMuğla'ya dokunmayın gerisini lav edin gerekirse
İkinci maaşı alayım az bekleyin![]()
Eee? Konuyla alakası neDaha kurulali 12 saat oldu sizi yakaladik neredeyse
Haktan bahsediyosun peki sen 2 bakan alabilirmiydin?Eee? Konuyla alakası ne
Abart arada 2 kat katsayı farkı varDaha kurulali 12 saat oldu sizi yakaladik neredeyse
35 üyeyle 130 oy çıkarıyorsam evet alabilirdim.Haktan bahsediyosun peki sen 2 bakan alabilirmiydin?
AynenHilal ittifakı mı diyorsun
Çok gereksiz düşünüyorsun bazen. Gözüne perde inmişBakanlıkları kazanamama durumuna karşı darbeyi destekliyordunuz ne olduda seçimi kazandıktan sonra herşey güllük gülistanlık oldu ?
Şuan darbe yok o yüzden boşta ob koltuğuda yok guzum sen takılma buralardaAbart arada 2 kat katsayı farkı varkavga etmen guzum
14335 üyeyle 130 oy çıkarıyorsam evet alabilirdim.
53.donem katsayilar bu kadae degilken 8 kisiyle cikardik okatsayiyi bizi tanimamissin sen git bak oylara kankim35 üyeyle 130 oy çıkarıyorsam evet alabilirdim.
Semih onu 150 yap kanka artık35 üyeyle 130 oy çıkarıyorsam evet alabilirdim.