Genel Kurmay Başkanı Bildirisi Hk. (14 Kişi İçeride)

Semih.

44. & 55.Dönem Milli Savunma Bakanı🪖
Vatandaş
Geldiğimiz hangi makam varsa bizimde emeğimiz var kral.
Unutmayın ki altın ok partisi Milli gençlik partisi birleşmesi sayesinde bu başarıyı sağladı. Kimse hayrına birşey vermedi
Emeğinize dediğim bişey yok zaten elbette emek verdiniz ama bu ittifak olmasaydı göreve gelebilir miydi sayın gkb?

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzurum Vekili
Vatandaş
KAMUOYU BİLGİLENDİRME

Öncelikle gün içerisinde 21:30 sıralarında Genel Kurmay başkanımızın kamu düzeninin sağlanması ve herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini istemesi üzerine yayınlamış olduğu ' LİYAKAT BİLDİRİSİ'ni destekleklediğimizi söylemek isterim.

Bu bildiriyi üzerine alınan bazı cenahların asıl niyetlerinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu çok aşikardır. Aksi halde toplumun iyiliği için yayınlanmış bir bildiriye bu kadar sert tepki vermeleri akla mantığa sığmamaktadır.
Kendilerinin provakatif ve kışkırtma dolu söylemleri sanırım içerisinde bulunmuş oldukları İTTİFAK'tan almış oldukları cesaretten kaynaklı.
Fakat şunu bilmelerini istiyorum ki
MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ olarak ittifaklarını TANIMIYORUZ ve Genel Kurmay Başkanının yanında olduğumuzu bütün kamuoyuna duyuruyoruz.

E K R E M
Milli Gençlik Partisi
Genel Başkanı.
Siz bizi tanısanız ne tanımasanız ne çok üzüldük vallahi tanımadığınız için 😂

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Siz bizi tanısanız ne tanımasanız ne çok üzüldük vallahi tanımadığınız için 😂
Sen kimsin bilader mesajı neden üzerine alındın. Yükselen gençlik altın ok ile aynı ittifaktamı.
Sizin eğitim departmanından kim sorumlu söyle o ulaşsın bana

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Aynı çatı altında ortak karar alamıyorsak o çatının altında durmayız
Kardeşim , göreve gelir gelmez darbe istiyorsunuz. Ne kararından bahsediyorsun. Kabul etseydik iyidik ama. Darbeyi kime yapacan . 10 günü kalmış ob ye mi. Durup dururken hazır bakanlarımızı yok edecen bunu anlatamadım sana