Onlara sorma artık ittifakta çok sözleri geçmiyor sanırımAltınok ittifak olurken bu ErenA ile ilgili herhangi bir talepte bulunmadı sanırım, herşeye karışacak mı bu? @KadirBey.![]()

Onlara sorma artık ittifakta çok sözleri geçmiyor sanırımAltınok ittifak olurken bu ErenA ile ilgili herhangi bir talepte bulunmadı sanırım, herşeye karışacak mı bu? @KadirBey.![]()
Ne gibi bir talep sunacağız. Bizim ittifakımız ile alakalı sorunlar sıkıntılar yada başarılar kazançlar bizi ilgilendirirAltınok ittifak olurken bu ErenA ile ilgili herhangi bir talepte bulunmadı sanırım, herşeye karışacak mı bu? @KadirBey.![]()
Biz sözümüz geçen olalım yolunda değiliz. Dosthane takılan bir ekip olma yolundayız. 1 günlük yeni oyuncudan tut, parti başkanlarımıza kadar herkesin sözü isteği kıymetlidir ittifakımız içinOnlara sorma artık ittifakta çok sözleri geçmiyor sanırım![]()
Ne gibi bir talep sunacağız. Bizim ittifakımız ile alakalı sorunlar sıkıntılar yada başarılar kazançlar bizi ilgilendirir
Sen önce kendin zırlamayı bırak da, sonra gelip başkasına akıl vermeye kalk.Anladım abi, iş başa düştü madem.
Bundan sonra yaşanacakların sorumlusu ErenA' dır.
Siz ve ittifakınız yarın gelip burda zırlamayın![]()
Sen önce kendin zırlamayı bırak da, sonra gelip başkasına akıl vermeye kalk.![]()
Hmm öyle mi olacakmış anlıyorumObye çıkacak bir partinin ferdi olarak bu lafların partine mal olduğunda bakalım seni hala besleyecekler mi orada![]()
@KadirBey. Sende burda olİzle6 Mayıs da burada ol
![]()
İstifada bir hizmettir#kadiraydınistifa
200 falaka yazdım o zamanİstifada bir hizmettir
Niye yerine sen mi geçeceksin…#kadiraydınistifa
Ben adalet ile yönetirim merhametle yönetirim talip olursam alırım talip olma gibi bir durum söz konusu değilNiye yerine sen mi geçeceksin…
Biz Altın Ok’u gayet adalet,merhamet ve adil bir şekilde yönetiyoruz siz kendi partinizle ilgilenin bence talipde olamazsınız zaten merak etmeyinBen adalet ile yönetirim merhametle yönetirim talip olursam alırım talip olma gibi bir durum söz konusu değil
Hayır benim öyle bir düşüncem zaten yokta sen niye böyle şeyler söylüyorsun genel başkanından memnun değilsin galibaBiz Altın Ok’u gayet adalet,merhamet ve adil bir şekilde yönetiyoruz siz kendi partinizle ilgilenin bence talipde olamazsınız zaten merak etmeyin
Ben gayet genel başkanımdan da yönetimimden de memnunum, galiba sayın @KadirBey. Genel başkanım bir çok kez sizi mağlup edince onu devre dışı bırakmaya çalışıyorsunuz ondan bu yaranızHayır benim öyle bir düşüncem zaten yokta sen niye böyle şeyler söylüyorsun genel başkanından memnun değilsin galiba
Varmı hazırlık bak ona göre bı aksiyon alıp geri geleyimSayın genel kurmay başkanının uyarıda bulunması bencede hata.
Uyarmakla zaman harcamak yerine direk yönetime el koyması gerekiyordu
Varmı hazırlık bak ona göre bı aksiyon alıp geri geleyimTutuk bu işin neresinde?
Ben geriye koşamam ihtiyarladık artık kale önünde beklerim bu saatten sonraAllah'ını seven defansa gelsin!!