Darbeyi kim yapiyomus kral ogrenek bizdeYapamayacaklar değil yapmayacaklar. Yakında bende baslicam cukkalamaya. Olmuyor böyle yoksa![]()

Darbeyi kim yapiyomus kral ogrenek bizdeYapamayacaklar değil yapmayacaklar. Yakında bende baslicam cukkalamaya. Olmuyor böyle yoksa![]()
Ne tür geçerli bir sebebiniz vardı abi onu da açıklar mısın? Biz açıklamasını yapıyoruz ama siz halen naralar atiyorsunuz. Bende o dönemde neden yapıldı bunu merak ediyorum. Darbeyi yapicaz demedik zaten abi. Neden darbe olarak anladınız onu da anlamadım gittiİyide siz bu oyunda herkes bilir Altın Ok'un darbeye karşı çıkmayacağını.Biz 47. Dönem darbe yaptık ama geçerli sebeplerimiz vardı.
He şuan da darbe yapamazsınız demiyorum, buyurun yapsınlar kim yapacaksa. Ama Altın Ok yoksa darbe de yok söylim![]()
win lose farketmiyor sanırım bizeO zaman başarılar dileyip dagilalim, inşallah kazanırlar![]()
Valla bende anlamadım ki kanka ya. Tutturmuşlar bir darbe. Valla Osmaniye nin yollarini kapatacam bu gidişle darbeyi görecekler en sonDarbeyi kim yapiyomus kral ogrenek bizde![]()
win lose farketmiyor sanırım bize![]()
kaybetmeleri severimmmmmmmmmmmmmİnşallah kaybederiz, çok eğleneceğuk![]()
Agabekaybetmeleri severimmmmmmmmmmmmm
5 boyutlu satranç daha zevkli üzülme boşver ben onu oynamaya başladım
O nasi oliyi5 boyutlu satranç daha zevkli üzülme boşver ben onu oynamaya başladım
Efecim gel alanyadayım sal bu işleri tatil yapalım5 boyutlu satranç daha zevkli üzülme boşver ben onu oynamaya başladım
Offf en sevdiğim son lazer seansımı bitirip geliyorumEfecim gel alanyadayım sal bu işleri tatil yapalım
neyOfff en sevdiğim son lazer seansımı bitirip geliyorum
7. Boyuttayım ben. @Fatih Tutuk ile beraber oynuyoruz şuan5 boyutlu satranç daha zevkli üzülme boşver ben onu oynamaya başladım
@Büyük Mesut değiştirsin.@KadirBey. @Fatih Tutuk abiler şu profil fotosunu bı degistirin yav. Laf aticam kime atacagimi şaşırdım yemin ederim. Olay @Büyük Mesut a kayacak yoksa![]()
O sayacağın isimler de ben var mıyım reyisŞimdi sana burda hepsini saydam sabaha kadar sürer. Sen en iyisi darbe ve komutan bildirilerine bak. Orada isimler var. Bizzat kendin görebilirsin![]()
O sayacağın isimler de ben var mıyım reyis![]()