YETKİ GASPI MI, GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ Mİ? ORDUDAKİ SİYASAL GÖLGELER (2 Kişi İçeride)

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı
Şuan ki parti genel başkan vekiliniz. 47. Dönem darbeciler tarafından adalet bakanı olarak atandı. Herhalde halkın iradesi için bu atama yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Saltanattaydı. Ama sonuçta şimdi bozkurt harekat üyesi. Yani üyeniz :)

Ne ona ne de sizlere bir lafım yok şuan. Hepinizi seviyorum hepiniz kardeşim gibisiniz. Ama geçmişi de unutmamak lazım. Ben hiçbir zaman unutmam çünkü. :D

Öküz altında buzağı arıyorsun

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
O zaman saltanatta değil Yükselendeydi yine biz yoktuk yani 😀
Ya hatırladığım kadarıyla yani yanlış da olabilir ona bişey diyemem 😂
Ayrıca geçmişte Bozkurt'u hiç bir darbe tarafında göremezsin 😁
İşte ama şuanki üye ve üyeleri eskiden darbe destekcisiydi. Parti olsun olmasın fark eder mi. Şuan bozkurtun üyesi çünkü bu kişiler 😂
Öküz altında buzağı arıyorsun
Kanka bak yanlış anlıyorsunuz beni. Ben sizi veya partinizi kotulemiyorum. Ama geçmişte yasananları da unutmamak lazım. Demek istedigim önceden darbeseverler şimdi darbesavar olmuş. Darbeseverler darbesavar olursa öküz altında buzağı da aradım, her şeyi de ararım. Yapımızda bu var 😁

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
O esnada Oyunda darbe olduğun da bize istifa edin diye bağırırken Bozkurt Harekat Partisi üyesi olarak benim istifa etmemem 😁 valilikten istifa etmedim bide üstüne Bozkurt Harekat Partisi darbeci oldu 😂😂
Tekrardan geçmiş olsun reis. Durumun nasıl daha iyi misin şuan? Boşver onu bunu sağlık her şeyden önemlidir 😌

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı

İşte ama şuanki üye ve üyeleri eskiden darbe destekcisiydi. Parti olsun olmasın fark eder mi. Şuan bozkurtun üyesi çünkü bu kişiler 😂

Kanka bak yanlış anlıyorsunuz beni. Ben sizi veya partinizi kotulemiyorum. Ama geçmişte yasananları da unutmamak lazım. Demek istedigim önceden darbeseverler şimdi darbesavar olmuş. Darbeseverler darbesavar olursa öküz altında buzağı da aradım, her şeyi de ararım. Yapımızda bu var 😁
HAKLISIN
HAKLISIN
HAKLISIN
HAKLISIN
HAKLISIN
HAKLISIN

Umut

PARTİ BAŞKANI
29. Dönem Oyun Başkanı

Biz darbe savar değiliz yapın darbenizi atış serbest