YETKİ GASPI MI, GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ Mİ? ORDUDAKİ SİYASAL GÖLGELER (4 Kişi İçeride)

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Ben sana özet geçeyim kanka.

Ekli dosyayı görüntüle 21936

Meclis başkanı @Fatih Tutuk halkın iradesine yönelik açıklama yaptı. Ama halkın iradesini zamanında çıkar için gasp ettiğini unuttu. Dönem istersen 47. Dönem bildirilerine bakabilirsin.

@BaşkanOnline Medya da haber adı altında darbe bildirisi olmadığı halde, darbe bildirisi yapılmış gibi, halkı olmayan darbeye karşı savunmaya çağırıyor. Haber mi yapıyor yoksa eleştiri mi yapıyor anlamış değilim. Halbuki "Medya Koordinatörü" yazıyor. "Eleştiri Koordinatörü" değil. Neyse medya ajansına desteğimiz tam. Canları sağolsun. Aynı şekilde diğer ittifak üyeleri de benzer açıklamalar yaptı. Ama hepsi geçmişini unuttu.

Milli Gençlik ise her koşulda mücadele etmeye devam ediyor. Ama mücadeleye köstek olunmaya çalışılıyor.

Bunu demek istemiş kanka kısaca. 🙂🤗
sen olayı yanlış anlamışsın yunus kardeşim fatih tutuk demek istiyorki biz istersek darbe olur istemezsek olmaz yapabilen kapasitesi olanlar ortada oyun tarihinde buna herkeste şahit oldu o yüzden boş yere yaygarayı bırakıp makamlarınıza sahip çıkın diye çağrıda bulunuyor herkese meali bu

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
sen olayı yanlış anlamışsın yunus kardeşim fatih tutuk demek istiyorki biz istersek darbe olur istemezsek olmaz yapabilen kapasitesi olanlar ortada oyun tarihinde buna herkeste şahit oldu o yüzden boş yere yaygarayı bırakıp makamlarınıza sahip çıkın diye çağrıda bulunuyor herkese meali bu
Buda palavra yapamadığı darbeleri buraya atsak mı ne

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Eeee 47. Dönemde masum yöneticilerin ne suçu vardı? Burada niye kuvvet komutanları değişince yaygara çıkarıyor? Kendisi değiştirince iyi, biz değiştirince kötü. Herkes kendi yaptığıyla haşrolur. Bu kadar basit. 😁

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Eeee 47. Dönemde masum yöneticilerin ne suçu vardı? Burada niye kuvvet komutanları değişince yaygara çıkarıyor? Kendisi değiştirince iyi, biz değiştirince kötü. Herkes kendi yaptığıyla haşrolur. Bu kadar basit. 😁
kardeşim zaten yapamayacaklar darbe falan herkes biliyor kimse onay vermez şu durumda buna bunu bile bile gardaşım sahneeede işte meclis başkanı boşunamı yaptık eğer darbe olsaydı 3-5 makam yapıştırmıştık çoktan asdşlkasklfsdklfgsdklgs

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
kardeşim zaten yapamayacaklar darbe falan herkes biliyor kimse onay vermez şu durumda buna bunu bile bile gardaşım sahneeede işte meclis başkanı boşunamı yaptık eğer darbe olsaydı 3-5 makam yapıştırmıştık çoktan asdşlkasklfsdklfgsdklgs

Peki ya bozkurt harekat oyun başkanlığı kazanırsa? 😃
Meclis , ordu el ele oturup bir düşünmez miyiz? 😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ben yalnız medya ajansına elestiri yapmadım burada. Malum partilere eleştiri yaptım. Ajansa desteğimiz her daim tam. Sadece birazcık "analiz" ile nelerin yapıldığını açıklamaya çalıştım. @BaşkanOnline Medya her daim kalbimizde ❤️
İyide siz bu oyunda herkes bilir Altın Ok'un darbeye karşı çıkmayacağını. 😃 Biz 47. Dönem darbe yaptık ama geçerli sebeplerimiz vardı.

He şuan da darbe yapamazsınız demiyorum, buyurun yapsınlar kim yapacaksa. Ama Altın Ok yoksa darbe de yok söylim😃