MSB Hakkında. (5 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Ne yapacagiz arkadaslar gorevini yerine getirmeyecekler bizde gözmu yumacagiz oh iş güzelmiş çalışmaya geldik biz

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü / Deniz K. K.
Vatandaş
Amaç oyunun huzurunu bozmak mı kendi yaptığı suçu başkasına atarak mı amaç o bide insan karakterli olur "yaptım der" ama yok onlarda oda ne varsa Msb'nin suçu 😂😂😂
Eğer haklı olan MSB olsayıdı oyun başkanı ve meclis başkanı MSB yerine bizi görevden almayı tavsiye ederdi siz sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Ne yapacagiz arkadaslar gorevini yerine getirmeyecekler bizde gözmu yumacagiz oh iş güzelmiş çalışmaya geldik biz
Bamebonun ve Kadirin koltuklarını çalarak mı Çalışmaya geldiniz bi yürüyün gidin allah aşkına ya siz zekisiniz yada biz aptalız yada bu oyundakileri salak yerine koymaya çalışıyorsunuz

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Şuan olanları bende takip edemiyorum. Baskan medya haber yaptıkça okuyorum nolmuş diye. 😂

Emre Reus

Vatandaş
Eğer haklı olan MSB olsayıdı oyun başkanı ve meclis başkanı MSB yerine bizi görevden almayı tavsiye ederdi siz sadece kendi tarafınızdan bakıyorsunuz
Ben sana söylüyeyim MSB'nin telegramda haberi olduğun da tek ne dediği kelime ne oldu "Bırak eğlensin çocuklar" dedi bize o kadar sus dedi ama siz o kadar ileri gittiniz ki Msb'yi görevinden edecek kadar ileri gittiniz ki Msb açıklama yapmak zorunda kaldı

Emre Reus

Vatandaş
Hala komutanlara sallaycaniza gidin calisim gencler seciminiz var semihinde gitmesin guven tazelesin.
Valla Hacı biz sizin gibi koltuk sevdalısı değiliz Semihin kaderinde varsa gider o koltuktan ama seçimi kazanırsa semih devam eder Msb'ye bu kadar basittir ama siz yaptığınız davranış yüzünden üstünüze bir kara leke sürdünüz

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Valla Hacı biz sizin gibi koltuk sevdalısı değiliz Semihin kaderinde varsa gider o koltuktan ama seçimi kazanırsa semih devam eder Msb'ye bu kadar basittir ama siz yaptığınız davranış yüzünden üstünüze bir kara leke sürdünüz
Ne yapmisiz bizmi istedik msb nin gorvden alinmasini sayin meclis baskani ve oyun baskani talepte bulundu