55. DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI GÖREVDEN ALINMIŞTIR. (13 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yahu ne alaka hocam ya Oyun Başkanı ya da Meclis Başkanı yapacak, konuyu zora sokmanıza gerek var mı anlayamıyoruz gerçekten.
Hepimiz aynı dili konusuyuoruz.
Hocam oyun başkanı ve meclis başkanı forumda adaylarını ilan etsin. Aynı aday olursa karar kesinleşsin.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Yahu ne alaka hocam ya Oyun Başkanı ya da Meclis Başkanı yapacak, konuyu zora sokmanıza gerek var mı anlayamıyoruz gerçekten.
Hepimiz aynı dili konusuyuoruz.
Hocam ataması yapılacak makam orduyu yakından ilgilendirilen bir makam. O yüzden atamayı kimin yacağı ve kimin atanacağı bizler için önemli.

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Katakulle derken oyun kurallarini uyuldu diye katakullemi yapmis oluyoruz ?
Wikiye göre yapmadınız mı sizde niye şuan ordu atamayı yapsın diye burada talep istiyorsunuz seçim bittiği an kural mi değişsin biraz mantıklı talepler sunun atama yetkisi bile oyun başkanında olmayacaksa oyun başkanı niye var ki

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Kim atamayı yapacaksa yapsın ancak Yapıcı ve köprü kurmayı bilen bir Bakanı atamasını Şahsım olarak talep ediyorum. Çünkü aynı tatsız durumlar tekrar yaşanmasın.

ismaildkul

Göktürk🐦‍🔥
Vatandaş
Gkb ve ordu komutanlarının ortak belirlediği bir kişi olsun.sonuçta Ordu da ortak görev yapacağız
Daha saçma bi şey duymadım MSB meclisle ordu arasındaki köprü bu yüzden bağımsız ve objektif olmalı atamasını ne meclis başkanı yapmalı ne de ordu bağımsız bi makam olan oyun başkanı yapmalı

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Semih görevden alınınca ortalık 56 oldu Demekki Semihin Milli Savunma Bakanlığından alınması gerekiyormuş kim atayacak diye kavga ediyorlar Oyun Başkanı mı yoksa Meclis başkanı mı atayacak Msb'yi yiyin birbirinizi 😂😂😂

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Daha saçma bi şey duymadım MSB meclisle ordu arasındaki köprü bu yüzden bağımsız ve objektif olmalı atamasını ne meclis başkanı yapmalı ne de ordu bağımsız bi makam olan oyun başkanı yapmalı
oyun başkanı nasıl bağımsız oluyor biraz açıklarmısın partiden oyun başkanı çıkıyorsun ve o partide oynamaya devam ediyorsun günümüz oyun başkanı bağımsızda benim mi haberim yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...