Senin secilmedigin makamiz hocamGerek yok size baş geliyor zaten siz hangi makamsınız ki üstünüz için toplantı yapacaksınız...
Senin secilmedigin makamiz hocamGerek yok size baş geliyor zaten siz hangi makamsınız ki üstünüz için toplantı yapacaksınız...
Hocam oyun başkanı ve meclis başkanı forumda adaylarını ilan etsin. Aynı aday olursa karar kesinleşsin.Yahu ne alaka hocam ya Oyun Başkanı ya da Meclis Başkanı yapacak, konuyu zora sokmanıza gerek var mı anlayamıyoruz gerçekten.
Hepimiz aynı dili konusuyuoruz.
Şu an için önemi yok ama ikiside farkli taraflardan olsaydı ortalık toz duman olurdu...Yahu ne alaka hocam ya Oyun Başkanı ya da Meclis Başkanı yapacak, konuyu zora sokmanıza gerek var mı anlayamıyoruz gerçekten.
Sizler seçilmiş değil atanmislar daha çok neden konuşursunuz?Senin secilmedigin makamiz hocam
Buna katılıyorumoyun başkanının değil 1 günü 1 dakikası bile olsa artık hak onundur istediği atamayı yapabilmelidir
Hocam ataması yapılacak makam orduyu yakından ilgilendirilen bir makam. O yüzden atamayı kimin yacağı ve kimin atanacağı bizler için önemli.Yahu ne alaka hocam ya Oyun Başkanı ya da Meclis Başkanı yapacak, konuyu zora sokmanıza gerek var mı anlayamıyoruz gerçekten.
Üstelik katakulle ala vere dalavereyle gelen komutanlar... Kendini fes eden Mgp...Senin secilmedigin makamiz hocam
teşekkür ederim aslan başkanım atamayı siz mi yapıyorsunuz beni atarmısınızMagarsus başkanım yeni görevi olan Milli Savunma Bakanliğı hayırlı olsun
Katakulle derken oyun kurallarini uyuldu diye katakullemi yapmis oluyoruz ?Üstelik katakulle ala vere dalavereyle gelen komutanlar... Kendini fes eden Mgp...
Wikiye göre yapmadınız mı sizde niye şuan ordu atamayı yapsın diye burada talep istiyorsunuz seçim bittiği an kural mi değişsin biraz mantıklı talepler sunun atama yetkisi bile oyun başkanında olmayacaksa oyun başkanı niye var kiKatakulle derken oyun kurallarini uyuldu diye katakullemi yapmis oluyoruz ?
Sen olcan sanki msb demiWikiye göre yapmadınız mı sizde niye şuan ordu atamayı yapsın diye burada talep istiyorsunuz seçim bittiği an kural mi değişsin biraz mantıklı talepler sunun atama yetkisi bile oyun başkanında olmayacaksa oyun başkanı niye var ki
Yeni gelecek olan barış neferi olacak yeterli mi ?Sen olcan sanki msb demi![]()
Daha saçma bi şey duymadım MSB meclisle ordu arasındaki köprü bu yüzden bağımsız ve objektif olmalı atamasını ne meclis başkanı yapmalı ne de ordu bağımsız bi makam olan oyun başkanı yapmalıGkb ve ordu komutanlarının ortak belirlediği bir kişi olsun.sonuçta Ordu da ortak görev yapacağız
Evet bende size katılıyorum baskanimKim atamayı yapacaksa yapsın ancak Yapıcı ve köprü kurmayı bilen bir Bakanı atamasını Şahsım olarak talep ediyorum. Çünkü aynı tatsız durumlar tekrar yaşanmasın.
Bagimsiz bir makam derkenDaha saçma bi şey duymadım MSB meclisle ordu arasındaki köprü bu yüzden bağımsız ve objektif olmalı atamasını ne meclis başkanı yapmalı ne de ordu bağımsız bi makam olan oyun başkanı yapmalı
oyun başkanı nasıl bağımsız oluyor biraz açıklarmısın partiden oyun başkanı çıkıyorsun ve o partide oynamaya devam ediyorsun günümüz oyun başkanı bağımsızda benim mi haberim yokDaha saçma bi şey duymadım MSB meclisle ordu arasındaki köprü bu yüzden bağımsız ve objektif olmalı atamasını ne meclis başkanı yapmalı ne de ordu bağımsız bi makam olan oyun başkanı yapmalı
Oyun başkanı bağımsız bir makam mi kankaDaha saçma bi şey duymadım MSB meclisle ordu arasındaki köprü bu yüzden bağımsız ve objektif olmalı atamasını ne meclis başkanı yapmalı ne de ordu bağımsız bi makam olan oyun başkanı yapmalı