Kardeşim sen bilmediğin konulara yorum yapma. İzle dedim sanaYa onlar ya bunlar ne fark edecek yahu senide biliyoruz ya
Kardeşim sen bilmediğin konulara yorum yapma. İzle dedim sanaYa onlar ya bunlar ne fark edecek yahu senide biliyoruz ya
Sözde gerçekler herşeyin altından birşey bulmak mı oyun başkanı istediğini atar istediğini atamazMuh
Muhalefet değil bu gerçekleri söylüyor
Senin vasfını sordum. Hangi vasıfla uygun gördünvasfı senin partindeki tozkoparandan daha fazla olduğu için uygun gördüm varmı problem![]()
Sende yorum yapmaman gerekenlere yapma bende sadece izleyimKardeşim sen bilmediğin konulara yorum yapma. İzle dedim sana
Çok beklersin işine bak kadir herşeye atlama yeter artık bebeler gibi herseyde ortadasinİlgilendirir. Atama niteliği istiyoruz
Oyun yönetimi tarafından bana verilen yetkiyi, sorumluluğum çerçevesinde kullanarak bu atamayı yaptım. Kararım sadece ittifak bağına değil, adayın süreçte gösterdiği emek, sorumluluk anlayışı ve uyumuna dayanarak verildi.Sayın Oyun başkanına soruyorum. Atamayı neye göre yaptınız. Nasıl bir kanaat verdiniz de yaptınız. İttifak partisi üyenizi atadınız, Atanan kişi ittifak partiniz diye mi, yoksa atamaya esas bir niteliği olduğu için mi. Çünkü bakanlık seçimlerinde Atanan kişi MSB adayınız dı. Seçimlerde kazanamadığı için, bu hak onundur mu dediniz. Varmı bir açıklamanız.
Yakında görürsün çok yakında ama uzak kalma bana yakın dur sendeSenin vasfını sordum. Hangi vasıfla uygun gördün![]()
Noldu zorunuza giden birşey mi oldu yoksaÇok beklersin işine bak kadir herşeye atlama yeter artık bebeler gibi herseyde ortadasin
Teşekkür ederim açıklama için. İyi yapmışsınızOyun yönetimi tarafından bana verilen yetkiyi, sorumluluğum çerçevesinde kullanarak bu atamayı yaptım. Kararım sadece ittifak bağına değil, adayın süreçte gösterdiği emek, sorumluluk anlayışı ve uyumuna dayanarak verildi.
Ayrıca atamasını yaptığım arkadaşımız, daha önce de tarafımızdan aday gösterildi evet o süreçte güvenimizi kazanmış bir isimdir. Bu geçmiş tecrübe de kararımda etkili olmuştur.
Yetki verildiyse, gereğini yerine getirmek de benim sorumluluğumdur. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu karar bilinçli ve sorumluluk bilinciyle alınmıştır.
Biz her daim sahnedeyiz karddeşş.Yakında görürsün çok yakında ama uzak kalma bana yakın dur sende![]()
Sürekli boş konusuyorsun laf olsun diye yazmalar ortada dolanmalar aldın cevabjnj oturdun hadi git başka şey bul gelNoldu zorunuza giden birşey mi oldu yoksa
Türkiye Cumhuriyeti devletinin 783.562 kilometrekaresin bütün toprağı bizim .Burada toprakçılık mı oynuyoruz
sahne arkasını toplattınmı arka bahçene açın gelicem orada konser vericemBiz her daim sahnedeyiz karddeşş.
Konser sizin işiniz doğru.sahne arkasını toplattınmı arka bahçene açın gelicem orada konser vericem![]()
severizzzzz mikrofona konuşmak istermisin balkondan çocuk adamKonser sizin işiniz doğru.![]()
Kardeşim ben muhalefetim istediğimi konuşmakta özgürüm. Burası role play oyunu. He bilmiyorsan role play ne, gir vergi kas sadece. Hadi bakimSürekli boş konusuyorsun laf olsun diye yazmalar ortada dolanmalar aldın cevabjnj oturdun hadi git başka şey bul gel
Birde çok zoruna gitti senin birşeyler ama dur bakalımSürekli boş konusuyorsun laf olsun diye yazmalar ortada dolanmalar aldın cevabjnj oturdun hadi git başka şey bul gel
Adamsın kankam seviliyorsun. Her iktidara senin gibi muhalefet. Her ülkeye senin gibi iktidar lazım.Kardeşim ben muhalefetim istediğimi konuşmakta özgürüm. Burası role play oyunu. He bilmiyorsan role play ne, gir vergi kas sadece. Hadi bakim
Cansın babamAdamsın kankam seviliyorsun. Her iktidara senin gibi muhalefet. Her ülkeye senin gibi iktidar lazım.
Ama bu ay da muhalefet kal biraz daha geliştir bizi kankacımCansın babam![]()