Msb Bakanı Ataması Hk (11 Kişi İçeride)

A D E N

A D İ N Parti Başkanı- 55.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sayın Oyun başkanına soruyorum. Atamayı neye göre yaptınız. Nasıl bir kanaat verdiniz de yaptınız. İttifak partisi üyenizi atadınız, Atanan kişi ittifak partiniz diye mi, yoksa atamaya esas bir niteliği olduğu için mi. Çünkü bakanlık seçimlerinde Atanan kişi MSB adayınız dı. Seçimlerde kazanamadığı için, bu hak onundur mu dediniz. Varmı bir açıklamanız.
Oyun yönetimi tarafından bana verilen yetkiyi, sorumluluğum çerçevesinde kullanarak bu atamayı yaptım. Kararım sadece ittifak bağına değil, adayın süreçte gösterdiği emek, sorumluluk anlayışı ve uyumuna dayanarak verildi.

Ayrıca atamasını yaptığım arkadaşımız, daha önce de tarafımızdan aday gösterildi evet o süreçte güvenimizi kazanmış bir isimdir. Bu geçmiş tecrübe de kararımda etkili olmuştur.

Yetki verildiyse, gereğini yerine getirmek de benim sorumluluğumdur. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu karar bilinçli ve sorumluluk bilinciyle alınmıştır.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun yönetimi tarafından bana verilen yetkiyi, sorumluluğum çerçevesinde kullanarak bu atamayı yaptım. Kararım sadece ittifak bağına değil, adayın süreçte gösterdiği emek, sorumluluk anlayışı ve uyumuna dayanarak verildi.

Ayrıca atamasını yaptığım arkadaşımız, daha önce de tarafımızdan aday gösterildi evet o süreçte güvenimizi kazanmış bir isimdir. Bu geçmiş tecrübe de kararımda etkili olmuştur.

Yetki verildiyse, gereğini yerine getirmek de benim sorumluluğumdur. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak bu karar bilinçli ve sorumluluk bilinciyle alınmıştır.
Teşekkür ederim açıklama için. İyi yapmışsınız