Evet anlayacak vakitleri olmazdı dediğiniz gibi şak diye yakalanırlardıYeterlilikleri olsa bile bir yapabiliriz ne durumda havasında gezmezler önüne hiç ummadıkları bir anda şak diye yargılama getirilir.
Evet anlayacak vakitleri olmazdı dediğiniz gibi şak diye yakalanırlardıYeterlilikleri olsa bile bir yapabiliriz ne durumda havasında gezmezler önüne hiç ummadıkları bir anda şak diye yargılama getirilir.
Öyle dememin sebebi hepsini okuyamadım ama galiba olayı sadece darbeyi engellemek yanlışsam düzeltinBaşkanım çok fazla yetkisi var olmaz diyenler var hfkckgkvlb.
Şaka bir yana bence de çok iyi olur üstelik yaptığı hamle ile adalet bakanı, oyun savcısı, oyun hakimi ve kolluk kuvvetlerine de yeni yetkiler gelmiş olacak bence bu genişleyici etki bu makamların istenmesine neden olabilir.
İlk etapta evet ama yeni görevler eklenilebilirÖyle dememin sebebi hepsini okuyamadım ama galiba olayı sadece darbeyi engellemek yanlışsam düzeltin
İnş kabul edilirBenim böyle çok fikrim var ama kabul edilir mi bilmiyorum .
Bence fikirleriniz oyuna katkı sağlayacak şeylerse sunun reddedilse bile bir şey kaybetmezsinizBenim böyle çok fikrim var ama kabul edilir mi bilmiyorum .
Boş konuşanların reisiyim mesela Sevim aydının ve gölgesi olduğu kişinin@Abuzeyt nerenin reisisin sen
Bir ara olmuştun da kaç saat sürdü tam hatırlayamadımBoş konuşanların reisiyim mesela Sevim aydının ve gölgesi olduğu kişinin
@A M İ R A L @K A T L İ A M @Sevim AYDIN başkanıma gerekli cevabı kuvvet komutanlarımız olarak siz verin lütfen. Benim dediklerimi yanlış anlıyor da kendisiBir ara olmuştun da kaç saat sürdü tam hatırlayamadım
Her lafı da bize evet haklısın bizsiz hayat çekilmez farkındayız teşekkürler![]()
Yüzsüzlükleri anlatıyorum ama gerçi sen anlamazsın dimi haklısın boşuna çene çalıyorum senin gibilereNe anlatıyorsun reis xnkxlxl
Gereksiz yere kendimizi yormaya değmez bırak biraz eğlensin boşa uğraşmaya değmez@A M İ R A L @K A T L İ A M @Sevim AYDIN başkanıma gerekli cevabı kuvvet komutanlarımız olarak siz verin lütfen. Benim dediklerimi yanlış anlıyor da kendisi![]()
Üzerine gitmeyin sonra ağlıyor şikayet ediyorlar@A M İ R A L @K A T L İ A M @Sevim AYDIN başkanıma gerekli cevabı kuvvet komutanlarımız olarak siz verin lütfen. Benim dediklerimi yanlış anlıyor da kendisi![]()
Az kaldı az bakalım dostluğumuzu ilan ettiğimizde ne diyeceksin ne yapacaksın ha peşin peşin söylüyorum ağlayacaksan oynamayalımYae hshdjdjdjdk sen ne anlatıyorsun başlama sebebim gelse ne gelmese ne cjfkkckf ne ara dost oldun nerden tanıdında oldun hade git seçim çalışmalarına yardım falan et anca laf anca laf
Ahashshhssh Desekte anlamaz bosveeeer@A M İ R A L @K A T L İ A M @Sevim AYDIN başkanıma gerekli cevabı kuvvet komutanlarımız olarak siz verin lütfen. Benim dediklerimi yanlış anlıyor da kendisi![]()
Ne boş bir çarsın fkclclflAz kaldı az bakalım dostluğumuzu ilan ettiğimizde ne diyeceksin ne yapacaksın ha peşin peşin söylüyorum ağlayacaksan oynamayalım![]()
Üşenmeden yazmışMilli İstihbarat Başkanlığı Kurulması ve Darbe Süreçlerine Müdahale Protokolü
1. Milli İstihbarat Başkanlığı'nın Kurulması
Oyun başkanı, göreve gelmesinden itibaren 7 gün içerisinde Milli İstihbarat Başkanı atamakla yükümlüdür.
Atanan Milli İstihbarat Başkanı'nın kimliği oyun başkanı ve oyun yönetimi dışında hiç kimse tarafından bilinmeyecektir.
Oyun içi makam alanında Milli İstihbarat Başkanlığı gizlenecek, oyuncu ismi yerine kod adı kullanılacaktır.
2. Darbe Bildirim Süreci
Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları, darbe girişiminden en az bir hafta önce darbe niyetlerini gizli olarak oyun yönetimine bildirmek zorundadır.
3. Milli İstihbarat Başkanı'nın Yetki ve Sorumlulukları
Milli İstihbarat Başkanı, her oyun ayında bir kez oyun yönetimine soru yönelterek Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının darbeye hazırlık içinde olup olmadığını resmî olarak sorgulama hakkına sahiptir.
Bu sorgulama, forumdaki içerikler ve toplanan kanıtlar ışığında yapılacaktır.
4. Yönetim Cevabı ve Sürecin İlerlemesi
İki ihtimal bulunmaktadır:
a) Yönetim "Darbe Hazırlığı Yoktur" Cevabı Verirse:
Milli İstihbarat Başkanı'nın kimliği derhal ifşa edilir.
İfşa sonrası, Milli İstihbarat Başkanı; Oyun Savcısı, Oyun Hakimi ve kolluk kuvvetlerinden oluşan Yargı Grubu tarafından yargılanır.
Suçlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler uygulanır.
b) Yönetim "Darbe Hazırlığı Vardır" Cevabı Verirse:
Adalet Bakanı, anayasaya aykırılık karinesi gerekçesiyle yürütmeyi durdurur.
Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları, Oyun Savcısı, Oyun Hakimi ve kolluk kuvvetlerinden oluşan Yargı Grubu önünde yargılanır.
Suçlu bulunmaları halinde ilgili cezalar uygulanır ve darbe girişimi engellenmiş sayılır.
Bu yasa tasarısı ile güncel sistemden farklı olarak Adalet bakanlığı, oyun savcısı, oyun hakimi ve kolluk kuvvetleri makamlarına yeni özellikler getirilerek önemleri artırılması , oyun başkanının yetkisinde bir genişleme ve oyuna yeni gelecek olan milli istihbarat başkanı makamıyla oyuna yeni bir soluk yeni bir renk katılması hedeflenmiştir.
Yasa Tasarımız 55. Dönem Bursa milletvekilimiz Akın Cinar tarafından meclise sunulmuştur.
Değerli oyun yöneticimiz @BaşkanOnline ve siz değerli oyuncularımızdan destek ve fikirlerini sunmalarını bekleriz
Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı
Sevim AYDIN
Ekli dosyayı görüntüle 21996