Milli Görüş Partisi görevden alınan Bakan açıklaması. (10 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
h

Gece olayların sonuna gelmiştimbu yüzden görememiş olabilirsin.Ve neticede sözü geçen senin partinden olan diyeyim şahsi meselerini kendisi irade edemeyin karı gibi buraya taşıması çok garib.Herdaim gündem eksilmiyorsun ben bunu şahsen fikrim olarak bunun neden olgunu çok düşüncesine kapıldım neden diye 😅🤔
Vallahi gelin bana küfür edin demiyorum edenlerin karaktersizliği yapacak bir şey yok 👍🏻

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Hocam sen bakanları da halk oylamasıyla seçelim diyorsun demi. Yasa tasarısı sunun söz evet diycem 👍🏽
mv şuanlık olma durum yok ilerleyen zaman oyunda olcam bellisiz kardeşim.Ama bunu gerçekleştirilmesi için birine tasarı hazırlattırım.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Yine dediklerinizden hiçbir şey anlamadım kendim için ne sıkıntı görebilirim ben kendimi biliyorum insanlar beni biliyor edilen küfürleri hakaret edecek bir insan da değilim fakat edenler hak ettikleri yerdeler.
herdaim gündeme kendini çekmeye bir hayranlıgın var dün okuduklarımda sana hitaben bir cümle geçtimi onuda görmedim.Nasıl sana bu konu çevrildi şahsen bilmiyorum.Zirvelerde gezmeyi begeniyorsun sanırım.👍🏻

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
herdaim gündeme kendini çekmeye bir hayranlıgın var dün okuduklarımda sana hitaben bir cümle geçtimi onuda görmedim.Nasıl sana bu konu çevrildi şahsen bilmiyorum.Zirvelerde gezmeyi begeniyorsun sanırım.👍🏻
Asla böyle bir iddiam olmadı ama okları bana yöneltip yapmadığım şeyleri kafalarında kurup onlar benim adımı geçiriyor demek ki canları br şekilde yanmış bilemedim

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Yemin ederim Kitap yerine Bu forumu okusam Yemin ederim Okuma Hızım çağ atlar Profesör olurum canım sıkıldıkça gelip okuyorum 😂😂😂

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
k
Şükürler olsun ki size verecek çok lafım var hatta kutalmış beyimden yeni öğrendiğim bir lafı söyleyeceğim
Bin oku at yat ile bin oku bilene bir harf yeter, bilmeyene bin oku bunu araştır bak
kutalmış beyin sana hitab konusunu ögretsin yerli yerinde olur.