Hoşçakal Sinop 🇹🇷 (3 Kişi İçeride)

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Gelip çatmak için iki defa yazdın ama cevap vermedim seni tanımıyorum oyunu oyna yada muhabebetime karışma
Çatmak ne demek seninle tanışalım dedim bende senin adını çok duymaya görmeye başladım beni tanımadığın konuşma uslübundan belli benimle emir kipiyle konuşma beni tanı ondan sonra gel aslan parçası o sağa sola yazdığın dr yazısını yalan kamu beyanın 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını alınca görürsün benim kim olduğumu

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Çatmak ne demek seninle tanışalım dedim bende senin adını çok duymaya görmeye başladım beni tanımadığın konuşma uslübundan belli benimle emir kipiyle konuşma beni tanı ondan sonra gel aslan parçası o sağa sola yazdığın dr yazısını yalan kamu beyanın 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını alınca görürsün benim kim olduğumu
Ben bir yere Dr. Yazmadım

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Beyim öyle bişey yazmadi bir yere olayları karıştırdın sanirim