İletebilirsin ben burada hiç bir siyasi yada stk temsil etmiyorum partim adımda sembolümde gayet normalTamam ben oyun yönetimine iletiyorum onlar karar versin
İletebilirsin ben burada hiç bir siyasi yada stk temsil etmiyorum partim adımda sembolümde gayet normalTamam ben oyun yönetimine iletiyorum onlar karar versin
herkez değil ( herkes ) Türkçeyi doğru kullanalım.Dünya kullanabilir çünkü ortalık dili Türkçeyi herkez kullanamaz çünkü onurlu cesur insanlar ve Türk kanı olanlar taşır
adam TÜRKÜM diyor nasıl konuşuyorsun ana dili TürkçeHer
herkez değil ( herkes ) Türkçeyi doğru kullanalım.
Durr şuan uyuyor oo gün bitmiş de uykuda olabilirHer
Senin gibi ingilizce kullanmıyorum bari yanlışda yazsam Kendi dilimi kullanıyorumadam TÜRKÜM diyor nasıl konuşuyorsun ana dili Türkçe
Kardeşim oyunu oynaDurr şuan uyuyor oo gün bitmiş de uykuda olabilir
Gelip çatmak için iki defa yazdın ama cevap vermedim seni tanımıyorum oyunu oyna yada muhabebetime karışmaHer
Tavsiye ederim güzel oyunKardeşim oyunu oyna
sıkıntı kullanamamanSenin gibi ingilizce kullanmıyorum bari yanlışda yazsam Kendi dilimi kullanıyorum
Senin gibi ingilizce kullanmaktan ise yanlış olsa kendi dilim tercih ediyorum sen kendi yanlışın farkına varsıkıntı kullanamaman
Valla İstanbul valisiyim bakalım inşallah yolum oraya düşmez8 olsun muu
Efe reisi rahat bırak şaka ahmetSenin gibi ingilizce kullanmaktan ise yanlış olsa kendi dilim tercih ediyorum sen kendi yanlışın farkına var
İstabul iyidir boşver ardahaniValla İstanbul valisiyim bakalım inşallah yolum oraya düşmez![]()
Sizlerle eğlenmek oyuna tat veriyorEfe reisi rahat bırak şaka ahmet
Ardahan benim sayemde Ardahan oldu ahhahaİstabul iyidir boşver ardahani![]()
Oyuncakmı oynuyon sakaahmet efeyle fazla uğraşma o senle oynarSizlerle eğlenmek oyuna tat veriyor
Çatmak ne demek seninle tanışalım dedim bende senin adını çok duymaya görmeye başladım beni tanımadığın konuşma uslübundan belli benimle emir kipiyle konuşma beni tanı ondan sonra gel aslan parçası o sağa sola yazdığın dr yazısını yalan kamu beyanın 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını alınca görürsün benim kim olduğumuGelip çatmak için iki defa yazdın ama cevap vermedim seni tanımıyorum oyunu oyna yada muhabebetime karışma
Gelsin efe kimOyuncakmı oynuyon sakaahmet efeyle fazla uğraşma o senle oynar
Ben bir yere Dr. YazmadımÇatmak ne demek seninle tanışalım dedim bende senin adını çok duymaya görmeye başladım beni tanımadığın konuşma uslübundan belli benimle emir kipiyle konuşma beni tanı ondan sonra gel aslan parçası o sağa sola yazdığın dr yazısını yalan kamu beyanın 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını alınca görürsün benim kim olduğumu
Beyim öyle bişey yazmadi bir yere olayları karıştırdın sanirimÇatmak ne demek seninle tanışalım dedim bende senin adını çok duymaya görmeye başladım beni tanımadığın konuşma uslübundan belli benimle emir kipiyle konuşma beni tanı ondan sonra gel aslan parçası o sağa sola yazdığın dr yazısını yalan kamu beyanın 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını alınca görürsün benim kim olduğumu