İkinizide Rizeden geçerken ayak bastı parası alacağımMorsi mi
Kai mi seç birini
Sen benim amcamın oğlu olduğun için kai de
Manti kai vore ( bende iyiyim) demelisin

İkinizide Rizeden geçerken ayak bastı parası alacağımMorsi mi
Kai mi seç birini
Sen benim amcamın oğlu olduğun için kai de
Manti kai vore ( bende iyiyim) demelisin
Artvin ermenistan toprağımı leş ne demek vatan toprağına nasıl leş dersinSamsun en iyisi Artvin leş
Kime göre neye göreSamsun en iyisi Artvin leş
Uçarak geçerizİkinizide Rizeden geçerken ayak bastı parası alacağım![]()
Bana göreKime göre neye göre
Ne açıdan?Bana göre![]()
Sevimle ikiniz bunu sorgulayacak diye ikisini yazdım işteKai vore artvinde denir
Rizede vorsi vore denir
Danışmanlık ücretimi kim verecek kadir
Hem lazca da morsi dir. Artvinliler uyduruyor. Kendilerine ayrı bir dil yapmaya çalışıyor galiba. Bu Artvin'i Karadeniz'de üvey evlat yapacaz az kaldı kdkdkdkdKai vore artvinde denir
Rizede vorsi vore denir
Danışmanlık ücretimi kim verecek kadir
Hemşinliler den uzak durmak lazım. Ülkeye bela hepsiNe açıdan?
Ben artvin'i Mardin'e çok benzetiyorum.
Kültürel yapısı çok çeşitli Lazlar hemşinler gürcüler farklı kültürler yaşatıyor. Artvin merkez ve ilerisi daha çok Erzurum kültürüne yakın borçka'dan denize tarafı olan kısmı daha karadeniz kültürüne hakim. Açıkçası memleketimin doğasında çok güzel buluyorum insanlığını da gelişmiş bir şehir sistemi yok tamam bunu ben de bazen eleştiriyorum ama gerek suç oranı gerek toplumsal yapısı olarak bence gayet iyi. Burası yaşanacak şehir gelin yaşayın![]()
Uzaylılar Dünya'yı ele geçirme planı yapıyorlarmış. Sonra plan yaparken bir bakmışlar Artvin Türkiye'de. Sonra Türkiye'ye bulaşmayalım diğer yerleri alalım demişlerNe açıdan?
Ben artvin'i Mardin'e çok benzetiyorum.
Kültürel yapısı çok çeşitli Lazlar hemşinler gürcüler farklı kültürler yaşatıyor. Artvin merkez ve ilerisi daha çok Erzurum kültürüne yakın borçka'dan denize tarafı olan kısmı daha karadeniz kültürüne hakim. Açıkçası memleketimin doğasında çok güzel buluyorum insanlığını da gelişmiş bir şehir sistemi yok tamam bunu ben de bazen eleştiriyorum ama gerek suç oranı gerek toplumsal yapısı olarak bence gayet iyi. Burası yaşanacak şehir gelin yaşayın![]()
Bi tık doğruHemşinliler den uzak durmak lazım. Ülkeye bela hepsi
O sıra sen Artvin'demiydin niye bu kadar korkmuşlar vıkfkfvkUzaylılar Dünya'yı ele geçirme planı yapıyorlarmış. Sonra plan yaparken bir bakmışlar Artvin Türkiye'de. Sonra Türkiye'ye bulaşmayalım diğer yerleri alalım demişler![]()
Hayır pazar ağzı farklı bana göre daha kaba konuşuyorlar.Hem lazca da morsi dir. Artvinliler uyduruyor. Kendilerine ayrı bir dil yapmaya çalışıyor galiba. Bu Artvin'i Karadeniz'de üvey evlat yapacaz az kaldı kdkdkdkd
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir @KadirBey.Lazca nasılsın dedi
Ortada bir dil konuşuluyor başkanım hemen anayasaya girmeyelim herkes istediği dilde yazabilir lütfen ülkede olan dileri inkar etmeyin en büyük günah odur işte anlamasan başkanım güzel bir üslupla öğrene bilirsinMADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir @KadirBey.
Artvinlilere sorsan ama, Maiami
Çok güldüm komiktiArtvinlilere sorsan ama, Maiami
Sanki ejderhaları var dkkdkdk
Başkanım şakasına yspmıştım belki emoji koymadığım için tam anlaşılmıyor olabilirOrtada bir dil konuşuluyor başkanım hemen anayasaya girmeyelim herkes istediği dilde yazabilir lütfen ülkede olan dileri inkar etmeyin en büyük günah odur işte anlamasan başkanım güzel bir üslupla öğrene bilirsin