Değerli Artvin Halkı (7 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ne açıdan?

Ben artvin'i Mardin'e çok benzetiyorum.
Kültürel yapısı çok çeşitli Lazlar hemşinler gürcüler farklı kültürler yaşatıyor. Artvin merkez ve ilerisi daha çok Erzurum kültürüne yakın borçka'dan denize tarafı olan kısmı daha karadeniz kültürüne hakim. Açıkçası memleketimin doğasında çok güzel buluyorum insanlığını da gelişmiş bir şehir sistemi yok tamam bunu ben de bazen eleştiriyorum ama gerek suç oranı gerek toplumsal yapısı olarak bence gayet iyi. Burası yaşanacak şehir gelin yaşayın 😂😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ne açıdan?

Kültürel yapısı çok çeşitli Lazlar hemşinler gürcüler farklı kültürler yaşatıyor. Artvin merkez ve ilerisi daha çok Erzurum kültürüne yakın borçka'dan denize tarafı olan kısmı daha karadeniz kültürüne hakim. Açıkçası memleketimin doğasında çok güzel buluyorum insanlığını da gelişmiş bir şehir sistemi yok tamam bunu ben de bazen eleştiriyorum ama gerek suç oranı gerek toplumsal yapısı olarak bence gayet iyi. Burası yaşanacak şehir gelin yaşayın 😂😂
Hemşinliler den uzak durmak lazım. Ülkeye bela hepsi

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ne açıdan?

Uzaylılar Dünya'yı ele geçirme planı yapıyorlarmış. Sonra plan yaparken bir bakmışlar Artvin Türkiye'de. Sonra Türkiye'ye bulaşmayalım diğer yerleri alalım demişler 😀😀

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Hem lazca da morsi dir. Artvinliler uyduruyor. Kendilerine ayrı bir dil yapmaya çalışıyor galiba. Bu Artvin'i Karadeniz'de üvey evlat yapacaz az kaldı kdkdkdkd
Hayır pazar ağzı farklı bana göre daha kaba konuşuyorlar.
Bizim lazcamız Kafkas kökenli özelliklerini kaybetmedi halen Megrelce dil yapısı mevcut.
Pazardakilere ne olmuş bilmiyorum 😂😂😂

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹
Vatandaş
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir @KadirBey.
Ortada bir dil konuşuluyor başkanım hemen anayasaya girmeyelim herkes istediği dilde yazabilir lütfen ülkede olan dileri inkar etmeyin en büyük günah odur işte anlamasan başkanım güzel bir üslupla öğrene bilirsin