22 yaşsın ama olmamışın daha 7-8 gibi davranıyorsun hadi az daha büyü öyle konuşalım başka sorum yok sana.22 yaşındayım dikkat et karşında çocuk yok daha da fazla münakaşeye girme benle
22 yaşsın ama olmamışın daha 7-8 gibi davranıyorsun hadi az daha büyü öyle konuşalım başka sorum yok sana.22 yaşındayım dikkat et karşında çocuk yok daha da fazla münakaşeye girme benle
Sen burdamisin yav dhaSana da en yakın zaman oyunda adres atacağım en kısa zamanda gel
Çoluk çocukla işimiz olmaz ama istersen gel sana bi şeker veriyimSana da en yakın zaman oyunda adres atacağım en kısa zamanda gel
Dostum bak sana ne diyecegim aynanın karşısına git bak güzel tipine sonra deki acaba akşamdan ciğer mi yedim yemediysen hastasın yediysen fazla öz güvenlisin üzülürsünSana da en yakın zaman oyunda adres atacağım en kısa zamanda gel
Çocuk işte benim gözümde büyüyememiş çocuk daha doğrusu gelişememiş22 yaşındayım dikkat et karşında çocuk yok daha da fazla münakaşeye girme benle
cevap vermiyorsun bu sefer nasıl susturdum diyor cevap veriyorsun çok seviye düşüyor .Sen burdamisin yav dha![]()
Ben karışmam bananeEren kanka bu kardeşimiz Sinanın banını bizim açtığımızı düşünüyor üstelik Sinanın milli gençlikte olduğunu düşünüyor lütfen ilgilenir misinTeşekkür ederim şimdiden
Ben açıklık getireyim.Eren kanka bu kardeşimiz Sinanın banını bizim açtığımızı düşünüyor üstelik Sinanın milli gençlikte olduğunu düşünüyor lütfen ilgilenir misinTeşekkür ederim şimdiden
Yav arkadaş Semih sizi ipine takmıyor du kdkdkdkdjd Semihi koltuktan indirdiniz ne bu özgüven ya Ulan bu oyunda herkesin icraatları olduda sizin kadar övünmedi ya kdkdkdkdjd
Semih zaten bir kere milli Savunma Bakanı olmuş ikinci kere olduğu için çok da ipine takmamış sizi eğlensin demiş çocuklar sence sizi ipine taksa siz böyle rahat rahat indirtebilir miydiniz Komutanlık sahibi olur muydunuz
Emin olmasa yazmazdı gülecek bir durum varsa anlattıklarıdır bence çok güzel anlatmışsın reis eline sağlık @KadirBey.Emin misin![]()
Anlattıklarım sadece özet daha neleri var bilse bi ldkdkdEmin olmasa yazmazdı gülecek bir durum varsa anlattıklarıdır bence çok güzel anlatmışsın reis eline sağlık @KadirBey.
Dikkat et sen yinede akşama yemeğine kalmaya bilirsin3-5 tane istavrit ayıklayacam az kaldı akşama yemekte balık var
Biliyorda işine gelmiyorlarAnlattıklarım sadece özet daha neleri var bilse bi ldkdkd
Ne diyon abu komik misinDikkat et sen yinede akşama yemeğine kalmaya bilirsin![]()
Komik olmaya çalışmıştım oysa kiNe diyon abu komik misin
Kadir açıklma yapmış o bi kısmı sadeceYav arkadaş Semih sizi ipine takmıyor du kdkdkdkdjd Semihi koltuktan indirdiniz ne bu özgüven ya Ulan bu oyunda herkesin icraatları olduda sizin kadar övünmedi ya kdkdkdkdjd
Semih zaten bir kere milli Savunma Bakanı olmuş ikinci kere olduğu için çok da ipine takmamış sizi eğlensin demiş çocuklar sence sizi ipine taksa siz böyle rahat rahat indirtebilir miydiniz Komutanlık sahibi olur muydunuz
Aa Emre Selam naberBirşey bildin yok boş yapıyorsun![]()
Oooo iyidir Kadir bey sende nbr çoluk çocuka birşeyler anlatmaya çalısıyorsun geneAa Emre Selam naber
Artık bu işlere bakar olduk nabalımOooo iyidir Kadir bey sende nbr çoluk çocuka birşeyler anlatmaya çalısıyorsun gene![]()