BAŞKAN MEDYA | HAFTANIN EN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (10 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Eren kanka bu kardeşimiz Sinanın banını bizim açtığımızı düşünüyor üstelik Sinanın milli gençlikte olduğunu düşünüyor lütfen ilgilenir misin 🙏😂 Teşekkür ederim şimdiden
Ben açıklık getireyim.

Sinanın banını açtıran ve bu oyuna bela eden kişi Oğuzhan ülker'dir. Sinan yükselen gençlik partisinde oyuna başlamış olup, diriliş ittifakında iken yükselen gençliğe ve asil Türk partisine dolayısı ile diriliş ittifakına hainlik yapıp, NAZ adlı oyuncu ile kendi partisini açmıştır. Bilmem kaçıncı sefer ob adayı olup bir sonuç elde edememiştir, çünkü buna biz müsade etmedik. Hatta bir keresinde sadece tek adaylı ob seçimine aday olup gene kazanamamıştır😂 sonrasında, tekrar yükselen gençlik ile barışmış ( oğuzhana söylenecek söz yok) ve bir sürü partileri kandırıp birleşmiştir ve gene kazanamamıştır. En sonunda 8 parti birden birleşip nihayetinde ( yükselenin de katkıları ile) ob olmuştur. Çünkü müsade ettik artık.
Daha sonra ob olunca , herkese kardeşlerim ailem dediği insanlara ihanet edip tekrar satıp gitmiştir. Tabi burada ailem dedikleri insanların ailelerine 7 sülalesine kadar particek sövdüklerini saymıyorum. Bilen bilir. Neyse ben okey oynuyorum, çift okey bende 800 atarım bu sefer hadi bb @Emre Reus

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Yav arkadaş Semih sizi ipine takmıyor du kdkdkdkdjd Semihi koltuktan indirdiniz ne bu özgüven ya Ulan bu oyunda herkesin icraatları olduda sizin kadar övünmedi ya kdkdkdkdjd

Semih zaten bir kere milli Savunma Bakanı olmuş ikinci kere olduğu için çok da ipine takmamış sizi eğlensin demiş çocuklar sence sizi ipine taksa siz böyle rahat rahat indirtebilir miydiniz Komutanlık sahibi olur muydunuz

Emin misin 🤣

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Yav arkadaş Semih sizi ipine takmıyor du kdkdkdkdjd Semihi koltuktan indirdiniz ne bu özgüven ya Ulan bu oyunda herkesin icraatları olduda sizin kadar övünmedi ya kdkdkdkdjd

Semih zaten bir kere milli Savunma Bakanı olmuş ikinci kere olduğu için çok da ipine takmamış sizi eğlensin demiş çocuklar sence sizi ipine taksa siz böyle rahat rahat indirtebilir miydiniz Komutanlık sahibi olur muydunuz
Kadir açıklma yapmış o bi kısmı sadece 😀
Birşey bildin yok boş yapıyorsun 😀