Diriliş İttifaki Kuruluş Bildirgesi (15 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Olası ihtimallerden bahsediyorsunuz anlıyorum ama partiler kimlerle ittifak yapacağını size sormayacak. Evet bir şeyler konuşup halledilebilir fakat yine de bir yönde yığılma olmazsa yanlıştır.
Kim kiminle ittifak yapar orası bizi ilgilendirmez. Ama bizim kurduğumuz ittifaka itirazlar olursa ilgilendirir. Herkes armut piş ağzıma düş diye bekliyor ne güzel İstanbul bee

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Siz kalan partilerin birleştiğini düşünüyorsunuz fakat insanlar oyun oynuyor herkesin kendi kararı ve tercihleri var sırf siz 5 Parti birleşsin diye karşıda kalan 8 parçaya birleşecek diye bir şey yok birleşmek zorunda da değiller.

Birleşmemelerini bir beceriksizlik ya da iletişim kurmayı bilmiyorlar olarak değerlendiremezsiniz aralarındaki ilişki veya kendimi fatihiniz doğrultusunda hareket etmeleri kimseyi alakadar etmez
Birleşin diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum. Biz birleştik mi öyle mi görünüyor uzaktan. İttifaktan bahsediyorum

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Siz kalan partilerin birleştiğini düşünüyorsunuz fakat insanlar oyun oynuyor herkesin kendi kararı ve tercihleri var sırf siz 5 Parti birleşsin diye karşıda kalan 8 parçaya birleşecek diye bir şey yok birleşmek zorunda da değiller.

Birleşmemelerini bir beceriksizlik ya da iletişim kurmayı bilmiyorlar olarak değerlendiremezsiniz aralarındaki ilişki veya kendimi fatihiniz doğrultusunda hareket etmeleri kimseyi alakadar etmez

Siz herkese trip atacaksınız diye bütün oyun istediğiniz gibi mi şekillensin?

Sizinle olmak istemeyen partiler sizinle olmazsa her halükarda yanlız kaliyorsunuz.

Tribinizi bir kenara bırakın da anlaşmaya bakın, zira peşinizde bir sürü üye sürüklüyorsunuz.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Siz herkese trip atacaksınız diye bütün oyun istediğiniz gibi mi şekillensin?

Sizinle olmak istemeyen partiler sizinle olmazsa her halükarda yanlız kaliyorsunuz.

Tribinizi bir kenara bırakın da anlaşmaya bakın, zira peşinizde bir sürü üye sürüklüyorsunuz.
Trip ? Siz diye bahsettiğiniz ben miyim?

İttifak kurulur kurulmaz bunu bilemem söylemek istediğim şu ki birileri birleşip kalan şunu şunu yapar gibi bir emrivaki ifadeye göre kimse hareket edemez .

Parti üyelerimi bir yere sürüklemiyorum emin olun ki onların keyifli bir oyun deneyimi yaşaması için herşey.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Trip ? Siz diye bahsettiğiniz ben miyim?

İttifak kurulur kurulmaz bunu bilemem söylemek istediğim şu ki birileri birleşip kalan şunu şunu yapar gibi bir emrivaki ifadeye göre kimse hareket edemez .

Parti üyelerimi bir yere sürüklemiyorum emin olun ki onların keyifli bir oyun deneyimi yaşaması için herşey.

Sen ve Oğuzhanin tripleri.
Göktürk olmaz
Hürriyet olmaz
Altınok olmaz
Bozkurt olmaz

Ne kaldı geriye? 😃

Herkes yanlış bir doğru siz ikinizsiniz 😃

Herkes birbiriyle birleşir , siyaset yapar. Ama sizinle çok zor malesef..

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sen ve Oğuzhanin tripleri.
Göktürk olmaz
Hürriyet olmaz
Altınok olmaz
Bozkurt olmaz

Ne kaldı geriye? 😃

Herkes yanlış bir doğru siz ikinizsiniz 😃

Herkes birbiriyle birleşir , siyaset yapar. Ama sizinle çok zor malesef..
Ben bulunduğum yeri satmadım arkadan işte çevirmedim kurduğum ittifak uzun sürsün güvendiğim kişilerle yol yürünsün istememi trip olarak lanse edemezsiniz.

Ayrıca son ittifak grubunda değildin ne konuşuldu da bilemezsin sıraladığın listede ki herkese olmaz denilmedi ki sadece biz o olmaz gelmesin muhabbeti yapmadık istemediği partileri sıralayanlar sadece biz değildik

Bir şekilde devam edilir sorun yok yeterki birşeyler konuşularak dostça yürütülebilsin

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ben bulunduğum yeri satmadım arkadan işte çevirmedim kurduğum ittifak uzun sürsün güvendiğim kişilerle yol yürünsün istememi trip olarak lanse edemezsiniz.

Ayrıca son ittifak grubunda değildin ne konuşuldu da bilemezsin sıraladığın listede ki herkese olmaz denilmedi ki sadece biz o olmaz gelmesin muhabbeti yapmadık istemediği partileri sıralayanlar sadece biz değildik

Bir şekilde devam edilir sorun yok yeterki birşeyler konuşularak dostça yürütülebilsin

Aynen diğer herkes hain, kazık atar ama siz atmazsiniz 😃
Sadece konuştuklarınızı hatırlamıyorum der, inkar edersiniz 😂😂

Evet son ittifak grubunda değildim, kazandığım için Oğuzhan tarafından hain ilan edildim, bide 3 tane vekil az aldığınız için sn bize hain mi dyrsn.s.s dediniz hshssh

Siz devam edersiniz ancak sizinle kim devam etmek ister, bu ne kadar uzun soluklu olur ?

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş

Evet son ittifak grubunda değildim, kazandığım için Oğuzhan tarafından hain ilan edildim, bide 3 tane vekil az aldığınız için sn bize hain mi dyrsn.s.s dediniz hshssh

Siz devam edersiniz ancak sizinle kim devam etmek ister, bu ne kadar uzun soluklu olur ?
Kazanma konusunda duruşum gayet netti.

Kim benim yerimde olsa diğer parti güçlensin diye hepsini onlardan atadık biz ayrılırız muhabbeti döndüren herkese aynı tepki verilir biz mi darbe yapacağız bizden mi koruyorsunuz denir bence gayet normal

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

Laf anlamaz insanlara laf anlatmaya çalışma reis bunlar anlamaz işlerine geldi gibiler oyunu değil kendilerini düşünürler devamlı

Dündar

İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
Oyun rekabetini sağlama açısından böyle bir ittifağın kabul edilme şansı bulunmamaktadır.

Aynı pencereden bakıyor olmak mutlu etti.

Rekabeti bozacak yada engelleyek bir durum yok ortada hocam. Oyunda 17 tane parti var, hadi yeni kurulanları sayma 13 parti var.
Biz 5 parti ittifak olmuşuz, geriye 8 parti kalmış.
Bizim ittifakımızın oy toplamı 904 oy.
Kalan 8 partinin oy toplamı:987 oy.
Burada rekabeti dengesizleştirecek bir durum göremiyorum. Geriye kalan partilerden beceriksiz ise, birbirleri ile iletişim kurmayı bilmiyorlar ise, sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar ise biz buna ne yapabiliriz.

Kur şu altınok işçi partisini de ilan edelim sosyalizmi başkanım. Her parti sırasıyla bakanlık yapsın, her vatandaş sırasıyla vekillik yapsın. Her ay degisen kurulup kurulup dağılan ittifaklardan ve partilerden sıkıldık artık. Ne bu kalabalık. Tek yol altın yol. Kafamız rahatlasın ☺️

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Aynı pencereden bakıyor olmak mutlu etti.

Kur şu altınok işçi partisini de ilan edelim sosyalizmi başkanım. Her parti sırasıyla bakanlık yapsın, her vatandaş sırasıyla vekillik yapsın. Her ay degisen kurulup kurulup dağılan ittifaklardan ve partilerden sıkıldık artık. Ne bu kalabalık. Tek yol altın yol. Kafamız rahatlasın ☺️
Adin Partisinin yetkilileri bu Altın OK Partisinin Ajanı olabilir dikkat edelim dünden beridir Altın OK diyor 😂😂😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Laf anlamaz insanlara laf anlatmaya çalışma reis bunlar anlamaz işlerine geldi gibiler oyunu değil kendilerini düşünürler devamlı
Beni ne kadar tanıyorsunuzda bu yorumu yapabiliyorsunuz?

Biz Hilal ittifakı içinde herhangi bir problem yaratmadık, ittifakımızın gerekliliklerini yerine getirdik değerli adin ve yöneticileri de buna şahit.

Birilerinin bir şeyler yapıp bir tarafa geçtiğinde iyi davranıp diğer tarafa geçtiğinde suçu yükselen atmasından çok sıkıldım.
Açıkçası bulunduğum her ittifakta gayet şeffaf ve netim bir tiyatro çevirmedik kimseye rol yapmadık.