Diriliş İttifaki Kuruluş Bildirgesi (10 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
En azından türlü tiyatrolarla dostunu ardında bıraktıklarına şahit olmadım bazılarının aksine. Benim için her zaman en önemli şey uğruna savaşabileceğim dostlarımın olmasıydı. Var sanıyordum sadece sanıyormuşum. Bu planı kuran kim varsa üzerine alınabilir. A D İ N partisi Siyah Sancak altında birleşecek kalan tüm üyeleriyle tek borcu olan partinin yanında yer alacak
Keşke tiyatro çevirmek yalandan tripler yerine delikanlı gibi deseydiniz rekabet için sizin karşıda olmanız şart diye.

Şu saatten sonra boş yere partimin kapısına gelmesin bazı kişiler. Hadi eyvallah

Dündar

A D İ N - İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
Adin Partisinin yetkilileri bu Altın OK Partisinin Ajanı olabilir dikkat edelim dünden beridir Altın OK diyor 😂😂😂

Ben de geçicem Altınok' a. Artık kazanan olmak istiyorum. Puan kasmaktan hayatımızı yaşayamaz olduk. Çok kasmadan da stratejiyle daima kazanan olabileceğini altınok gösterdi. Ahde vefa desen var. Üst yöneticiler koltuk kavgası yapmaz, makam peşinde koşmaz. Üyesine sahip çıkar, parti çıkarlarını gözetir, forumu etkin kullanır, rakibe bile çeki düzen verir.

Yaşı yetenler ya da mahallede büyüyen çocuklar bilir. Grupla oynanan oyunlarda takim belirlemek için adım ucuna adım koyarak aldım verdim yapardık. Kazanan kişi ilk oyuncuyu seçer sonra sırayla iki takım lideri oyuncu seçerek kadroları oluştururdu. Ama bazen mahallede çok iyi oynayan ve mahallenin abisi olan kişi hiç öyle aldım verdim yapmadan oyunu kurardi. Takımları kendi oluştururdu. Çok iyi anlaştığı bir kişi, biraz yönlendirirse iyi oynayabilecek 2 isim, ortalama oynayan 1 kişi, rakibin çok güçlü oldunuz dememesi diye aldığı vasatin iyisi 1 isimden kadrosunu kurar. İsimleri sayar bunlar bizim takım geri kalanlar sizin takım derdi. Hatta rakibi cesaretlendirmek için de siz bayağı iyisiniz der rakibi de motive ederdi. Oyunu da daima bu kişi kazanırdı. Oyundan sonra da siz bireysel olarak iyisiniz ama takım olamadınız anlasamadiniz diyerek yapıcı bir eleştiri yapardı. Ve doğrusu da budur çünkü sorun; kalanlar takım değillerdir ve takım olamazlar. Çünkü isteyerek biraraya gelen değil taraf seçmek zorunda olduğu için bı tarafta kalanlardan olusanlardir.

O yüzden eğer çok partili ve 6 partili ittifak sistemi devam edecekse parti üye sayısı üst sınırı düşürülmeli ve en fazla 40 olacak şekilde yeniden düzenlenmelidir.

Yok eğer 2 partili sistem konusundaki çok ısrarcı olunacaksa, oyun yönetimi 2 ittifak ismi belirlesin. Puan sıralamasında İlk 12 Parti'ye ittifaklara katılma hakkı verilsin. İttifak üyesi olmayan parti seçime giremesin. Bu şekilde zoraki 2 partili sisteme geçilsin.

Ya da 3. Yol olarak tek parti sistemine geçilsin. Parti başkanı oyun başkanı. Parti genel sekreteri meclis başkanı olsun. Vatandaşlarda sırayla bakan ve vekil olur.

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Ben de geçicem Altınok' a. Artık kazanan olmak istiyorum. Puan kasmaktan hayatımızı yaşayamaz olduk. Çok kasmadan da stratejiyle daima kazanan olabileceğini altınok gösterdi. Ahde vefa desen var. Üst yöneticiler koltuk kavgası yapmaz, makam peşinde koşmaz. Üyesine sahip çıkar, parti çıkarlarını gözetir, forumu etkin kullanır, rakibe bile çeki düzen verir.

Yaşı yetenler ya da mahallede büyüyen çocuklar bilir. Grupla oynanan oyunlarda takim belirlemek için adım ucuna adım koyarak aldım verdim yapardık. Kazanan kişi ilk oyuncuyu seçer sonra sırayla iki takım lideri oyuncu seçerek kadroları oluştururdu. Ama bazen mahallede çok iyi oynayan ve mahallenin abisi olan kişi hiç öyle aldım verdim yapmadan oyunu kurardi. Takımları kendi oluştururdu. Çok iyi anlaştığı bir kişi, biraz yönlendirirse iyi oynayabilecek 2 isim, ortalama oynayan 1 kişi, rakibin çok güçlü oldunuz dememesi diye aldığı vasatin iyisi 1 isimden kadrosunu kurar. İsimleri sayar bunlar bizim takım geri kalanlar sizin takım derdi. Hatta rakibi cesaretlendirmek için de siz bayağı iyisiniz der rakibi de motive ederdi. Oyunu da daima bu kişi kazanırdı. Oyundan sonra da siz bireysel olarak iyisiniz ama takım olamadınız anlasamadiniz diyerek yapıcı bir eleştiri yapardı. Ve doğrusu da budur çünkü sorun; kalanlar takım değillerdir ve takım olamazlar. Çünkü isteyerek biraraya gelen değil taraf seçmek zorunda olduğu için bı tarafta kalanlardan olusanlardir.

O yüzden eğer çok partili ve 6 partili ittifak sistemi devam edecekse parti üye sayısı üst sınırı düşürülmeli ve en fazla 40 olacak şekilde yeniden düzenlenmelidir.

Yok eğer 2 partili sistem konusundaki çok ısrarcı olunacaksa, oyun yönetimi 2 ittifak ismi belirlesin. Puan sıralamasında İlk 12 Parti'ye ittifaklara katılma hakkı verilsin. İttifak üyesi olmayan parti seçime giremesin. Bu şekilde zoraki 2 partili sisteme geçilsin.

Ya da 3. Yol olarak tek parti sistemine geçilsin. Parti başkanı oyun başkanı. Parti genel sekreteri meclis başkanı olsun. Vatandaşlarda sırayla bakan ve vekil olur.
Önemli olan Kazananın yanında değil bir aile olabileceğin ve güvenebileceğin dostların olması bir partiye onlara dostça yaklaş yeter kaybedersen beraber kaybedersin Kazanırsan da beraber kazanırsın üzülürsen beraber üzülürsün mutluyken beraber mutlu olursun ordan oraya geçip de kazananın yanında durmak zevk vermez oyuna

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Önemli olan Kazananın yanında değil bir aile olabileceğin ve güvenebileceğin dostların olması bir partiye onlara dostça yaklaş yeter kaybedersen beraber kaybedersin Kazanırsan da beraber kazanırsın üzülürsen beraber üzülürsün mutluyken beraber mutlu olursun ordan oraya geçip de kazananın yanında durmak zevk vermez oyun
Bu oyunda bir aile olan partı varsa arkasında senelerdir duran bi partı varsa onun en önde gelen partısı Altın Okdur emin ol buna

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Eski sisteme dönülsün ittifaklık olayı o çok güçlü bunla bu olmasın partiler birbiriyle anlaşamıyor o tarafa bu parti gitmiyor bu tarafa oy gelmiyor herkes serbest kalsın herkes birbirinin arkasından iş çevirsin ittifaklık düzeni olmasın her parti kendisi katılsın mis gibi düzen birbiriyle anlaşacak 6 parti görmediğimi geçen seferde söylemiştim :)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş

Değerli dostum bir olacağız birlik olacağız güzel yerde değil birliği ile geleceğiz gönlün ferah olsun 🙏🏻🌹