Valla öyle bir şeyler diyor ama anlamadım. Kime satmisiz o da meçhulSatıldım derken?

Valla öyle bir şeyler diyor ama anlamadım. Kime satmisiz o da meçhulSatıldım derken?
Senin yaptigin satıştan sonra işimize gelmez. Hadi eyvallah.İşinize gelmez tabi sorup araştırmak
Sizin de yolunuz açık olsun
Siz sattınız demedim ama olsunValla öyle bir şeyler diyor ama anlamadım. Kime satmisiz o da meçhul![]()
senle arasinin acilmasi sebebini biliyoruz oyunu birakip gittin ama vallahi ben hala dedim yanlis anlasilmadir yapmaz diye bi geldin adamin dedigi doğruİşinize gelmez tabi sorup araştırmak
Sizin de yolunuz açık olsun
Niye geldim onu sordun musenle arasinin acilmasi sebebini biliyoruz oyunu birakip gittin ama vallahi ben hala dedim yanlis anlasilmadir yapmaz diye bi geldin adamin dedigi doğru
Orasini bilmiyorumNiye geldim onu sordun mu
Yunus kaç yıllık oyuncusunUgrasamazsiniz zaten. Haddinize değil. Yaptığınız yanlıştan sonra uğraşma gibi bir durumunuz olamaz. A pardon biz yokken siz vardiniz demi. Unuttum ya![]()
Aynen bizden bu beklenirdi partiden kovulunca üyeleri çikarmiyoruzEeee Göktürkten bu beklenirdi zaten![]()
Mrb sn kc yllk oyncsn?Yunus kaç yıllık oyuncusun
Oyun ilk çıkış tarihinden bu yana yeterli oldu muMrb sn kc yllk oyncsn?
Yni yil syle bna ayrca ne onmi vrOyun ilk çıkış tarihinden bu yana yeterli oldu mu
Kaç yıllık olduğu önemli mi burda yaşa bakmayacan başa bakacanYunus kaç yıllık oyuncusun
Partini idame ettiremeyip üyelerimi bırakıp da senin gibi kontrolcülerinin yanına gitmiyorum tayfacı.Aynen bizden bu beklenirdi partiden kovulunca üyeleri çikarmiyoruz
Ben partimi çok güzel idare ettim işlerimden kaynaklı olamayınca dedim üyelerime arkadaşlar gelmek istiyen gelir die gitmek işiten gider die yol sundum kimseyi partiden atmadım senin gibi partimin sırtından vurmadımPartini idame ettiremeyip üyelerimi bırakıp da senin gibi kontrolcülerinin yanına gitmiyorum tayfacı.
Sebebini bilmediğin şeyleri de sorgulamassın bir daha![]()