Göktürk Partisi Resmi Açıklaması (3 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Ne dolaplar dönüyor ki anlatın da bilelim. Birden bire ittifakdan çıkmak nedir?. Bir araya gelmek için onca çaba veriyorsunuz sonra kimseye birşey demeden icazet almadan çıkıp gidiyorsunuz.Cocuk oyununa çevirdiniz iyice , birileri bişey demiş ardını arkasına bakmadan fevri hareketler yakışmadı Göktürk ailesine.Yolunuz açık olsun da birdaha yola çıkmak için bin defa düşünürüm sizinle. Üzüldüğüm tek nokta liderinizin icazeten de olsa birşey yazıp öyle karar vermesini beklerdim.
Abi belli bazi isbilmezler akillara giriyor 2 ay öncesine kadar abi bildikleri adami birakip onun düşmanlariyla ayni grupta onun arkasindan gülmeye olmaz karakterle olur bi durus olmasi lazim insanda oda yok bazi kisilerde lafim ortaliga

A Y A Z

Konya Milletvekili (hürriyet parti üyesi)
Vatandaş
Kamuoyuna duyurulur,

Göktürk Partisi olarak, son dönemde oyun genelinde yaşanan hileler, oyunlar ve adaletsiz yaklaşımlar nedeniyle, mevcut ortamın partimizin ilkeleri ve duruşuyla bağdaşmadığını değerlendirmiş bulunmaktayız.

Bu sebeple, Bozok İttifakı'ndan ayrılma kararı aldığımızı ve yolumuza bağımsız olarak devam edeceğimizi bu süreçte de herhangi bir ittifak teklifine sıcak bakmadığımızı kamuoyuna duyururuz.

Göktürk Partisi, her şart altında adaletin, dürüstlüğün ve millet iradesinin yanında olmaya devam edecektir.

Göktürk Partisi Genel Merkezi
Seçime kalan 23 saat siz hangi akla hangi hizmette ittifaktan ayrılıyorsunuz sizin yaptığınız şeyin ne bi açıklaması ne de başka birşeyi var bu yaptığınız şey ittifakınızı satmaktan başka birşey değil bundan sonra da ne bi ittifaka girebilirsiniz ne de sizle biriler dost olur

A Y A Z

Konya Milletvekili (hürriyet parti üyesi)
Vatandaş
Ne dolaplar dönüyor ki anlatın da bilelim. Birden bire ittifakdan çıkmak nedir?. Bir araya gelmek için onca çaba veriyorsunuz sonra kimseye birşey demeden icazet almadan çıkıp gidiyorsunuz.Cocuk oyununa çevirdiniz iyice , birileri bişey demiş ardını arkasına bakmadan fevri hareketler yakışmadı Göktürk ailesine.Yolunuz açık olsun da birdaha yola çıkmak için bin defa düşünürüm sizinle. Üzüldüğüm tek nokta liderinizin icazeten de olsa birşey yazıp öyle karar vermesini beklerdim.
Abi bunlar ittifaktan çıkmıyı çoçuk işi zannediyor şimdi bakalım tek başlarına ne yapacakaşr

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Her zamanki gibi kendilerine yakışan şekilde davrandılar abi pek bişe beklememek lazımdı bunlardan standart hareketleri güvenilmez arkadan iş çeviren kurmaya çalışıp eline yüzüne bulştıran kişiler bunlar bilgem gelir iki gün sonra kandırıldım der gene 😀
Bilgem: kandirildim 😂