Kral oyuna ilk başlayan kişiler bu kadar övmedi kendini. Tamam en bilge sensin, en oyunu bilen sensin. En tecrübeli sensin. @K A T L İ A M @A M İ R A L arkadaşa ödülünü verin hemen.Oyun ilk çıkış tarihinden bu yana yeterli oldu mu

Kral oyuna ilk başlayan kişiler bu kadar övmedi kendini. Tamam en bilge sensin, en oyunu bilen sensin. En tecrübeli sensin. @K A T L İ A M @A M İ R A L arkadaşa ödülünü verin hemen.Oyun ilk çıkış tarihinden bu yana yeterli oldu mu
1 hafta oldu kral oyuna başlayalı (şüpheli)Yunus kaç yıllık oyuncusun
Yooo beni attınız yalan söylemeBen partimi çok güzel idare ettim işlerimden kaynaklı olamayınca dedim üyelerime arkadaşlar gelmek istiyen gelir die gitmek işiten gider die yol sundum kimseyi partiden atmadım senin gibi partimin sırtından vurmadım
Hak etmişsindirYooo beni attınız yalan söyleme
Biz ödül için oyunda değiliz sen oyunu yanlış anlamışsın bı ara yaz anlatırımKral oyuna ilk başlayan kişiler bu kadar övmedi kendini. Tamam en bilge sensin, en oyunu bilen sensin. En tecrübeli sensin. @K A T L İ A M @A M İ R A L arkadaşa ödülünü verin hemen.![]()
O Zaman biz kimseyi atmayız falan demiceksinHak etmişsindir
Gürkan fazla konuşma ipliğini dökmeyim yeni oyunculara . ödül için oyunda değiliz falan fistan senin ne olduğunu ben biliyorum insanlara ss lerle anlattırma bana şimdi bak forumda kimse yok bu aralar şimdi gözüme çarptın bidaha çarpmaO
Biz ödül için oyunda değiliz sen oyunu yanlış anlamışsın bı ara yaz anlatırım
Ben Göktürk adına deil eski demokrasi ve gençlik partisi adına konuştum attıldığina dair kanitın varsa Sun burayaO Zaman biz kimseyi atmayız falan demiceksin
Benim ne olduğumu bilsen ne magrus seninle ne ss varda dokcenGürkan fazla konuşma ipliğini dökmeyim yeni oyunculara . ödül için oyunda değiliz falan fistan senin ne olduğunu ben biliyorum insanlara ss lerle anlattırma bana şimdi bak forumda kimse yok bu aralar şimdi gözüme çarptın bidaha çarpma
En eski oyuncu Gürkan aydın çok özgüvenli duruyor magrus ne yok Magnum de önce bi isim söylemeyi öğren sonra gel konuş burdaBenim ne olduğumu bilsen ne magrus seninle ne ss varda dokcen
bilgeme benzemişiniz iyice ne yazdığını anlayan varsa çevirsinBenim ne olduğumu bilsen ne magrus seninle ne ss varda dokcen
Profilde 2022 yaziyor aslinda cokta eski degilmisEn eski oyuncu Gürkan aydın çok özgüvenli duruyor magrus ne yok Magnum de önce bi isim söylemeyi öğren sonra gel konuş burda
Yok be oyunun ilk zamanlarından daha dün öyle dediProfilde 2022 yaziyor aslinda cokta eski degilmis![]()
Evet yeni hesabım bu olduğu için olabilri miProfilde 2022 yaziyor aslinda cokta eski degilmis![]()
Oyun ne zaman cikti gurkan söyleEvet yeni hesabım bu olduğu için olabilri mi
2021Oyun ne zaman cikti gurkan söyle
Geçen sene kayıt olan biri olarak sende eski değilsinYok be oyunun ilk zamanlarından daha dün öyle dedi
Eskiyim demiyorum zaten ama sen eski olmayı önemli bir şeyi sanıyon galibaGeçen sene kayıt olan biri olarak sende eski değilsin
Yok öyle bir şey iddia etmedim etmemdeEskiyim demiyorum zaten ama sen eski olmayı önemli bir şeyi sanıyon galiba