Ama ben süreden dolayi bir iptal olacağini sanmıyorumGözlerim yaşardı işte böyle her seçim itirazlar, takipler iptaller görmek lazım![]()
Ama ben süreden dolayi bir iptal olacağini sanmıyorumGözlerim yaşardı işte böyle her seçim itirazlar, takipler iptaller görmek lazım![]()
Aman dikkat et tıkanma bakKahvaltı bu yüzden önemli kral![]()
Onlar 10-20 seviyesi var tanimlanana kadar bitirir diye düşünmüşlerdirYa yapcaniz tartismaya ben 1 tane ortaokul mezunu adam yakalamıştık lise mezunu oldu adam kasla göz arasi
Olsun en azından herkesin dediğini anlıyorum ya senin gibi anlamasam nolcakAman dikkat et tıkanma bak![]()
Oyle muhtemelenOnlar 10-20 seviyesi var tanimlanana kadar bitirir diye düşünmüşlerdirOyunda herkes cin gibi maşallah
![]()
Attığın ssdeNerde ettim kskdkdkdkmd
Gerek yok kral. Okuduğumu anlamasam senle tartışmaya girmem. Ama tartistigim adam okuduğunu anlamayinca, boşa sıkınca böyle tıkanıklık oluyor. Sende bı baştan oku istersen. Benim yerime de oku sonra bana özet geçersin.Olsun en azından herkesin dediğini anlıyorum ya senin gibi anlamasam nolcak
Yazılanları baştan okumanı şiddetle tavsiye ederim![]()
Anlamadığın apacık belli ama tabi ki sen bilirsin birşey diyemem her görüşe her düşünceye saygım var malesefGerek yok kral. Okuduğumu anlamasam senle tartışmaya girmem. Ama tartistigim adam okuduğunu anlamayinca, boşa sıkınca böyle tıkanıklık oluyor. Sende bı baştan oku istersen. Benim yerime de oku sonra bana özet geçersin.![]()
Benim de her görüşe saygım var. Tartıştığım kişide tıkanıklık olsa da. Sağlık olsun. Sana da iyi oyunlarAnlamadığın apacık belli ama tabi ki sen bilirsin birşey diyemem her görüşe her düşünceye saygım var malesef
Yapım gereği iyi oyunlar![]()
Tamam ayaz baskanim.. oyle diyosaniz oyledir.Zamanında paylaşmanız birşeyi ifade etmiyor siz vakit geçtikten sonra yaptıklarınız birşeyler ifade ediyor
EverBunda itiraz mı etmişim ben![]()
Öyle zatenTamam ayaz baskanim.. oyle diyosaniz oyledir.
Helal olsun be kaanevet Yeniden Doğuş Bayii ye hoşgeldiniz vekillik çekilişimiz mevcuttur.
Çekilişe katılmak için partimize girmeniz yeterlidir.
Haydi rastgele şansınız bol olsun.
#İyikiVarsınYenidenDoğuş![]()
#GelecekteOlmazsınİnşYenidenDoğuşevet Yeniden Doğuş Bayii ye hoşgeldiniz vekillik çekilişimiz mevcuttur.
Ünlü emekli oyun başkanı @M-D jet sosyete @Samed Sağlam iş insanı @Yappız hepsi burda Yeniden Royalde VİP üyeler.Helal olsun be kaan
Bugün alkışlar kaan başkana,![]()
birisi araba sürer birisi kahvaltı yapar birisi unuturevet Yeniden Doğuş Bayii ye hoşgeldiniz vekillik çekilişimiz mevcuttur.
Sizin tam karşınızdaÜnlü emekli oyun başkanı @M-D jet sosyete @Samed Sağlam iş insanı @Yappız hepsi burda Yeniden Royalde VİP üyeler.
Peki ya siz nerdesiniz?