Yargı İttifakı Duyurusu 📣 (6 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun herkes için ama bence geçmişi geride bıraktık güzel bir yola giriyoruz olayı genelde yalan oluyor bir noktadan sonra :) Umarım sizler istisna olursunuz
Geçmiş geçmiştir. Gelecek geçmişten esinlenmiştir. Geçmişe çizik atmak geleceğe yön vermektir. Geçmişle alakalı bir çok cümle kurulabilir aslında hata geçmişe yakın bir za..devamınıoku

KutAydin3198

GÖKTÜRK Gönüllüsü | Diyarbakır Valisi
Vatandaş
İsim güzelmiş, varacağı yerler de güzel olur inşallah. 🙂

Bu birlikteliğimizin öncekilerden daha uzun soluklu olmasını umarak partimize ve oyun camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Vallahi yazmaya devam edeceğim ben bilmem WhatsApp'tan küfür edip engellediğin gibi buradan da engelleyebilirsin Belli ki hazımsızlığın gitmemiş Beypazarı iç
Coşkun abim inişdibi önerdi onu içtim. Beğenmedim ama . Senin önerdiğin marka var mı?

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Şunu anlamıyorum arkadaşlar siz ittifak kurduğunuzda biz hayırlı olsun deyip geçtik yani bu kadar abartmaya gerek var mı ?
Abartmıyorum gülüyorum daha 2 3 gün önceki muhabetlere bir bak istersen sen 😀 herkes birbirini şikayet falan ediyodu asker havada uçusuyordu küçülüyordu birileri büyüyoruz sanarken dahada küçüldü ler haberleri yok 😀

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Birde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir
Bize bilen bilir senin gibi gereksizler boş beleş insanlar böle boş yorum yaparlar ama gerçekler bellidir tekdir 😀😀Kalite aslını yaşatır biz yaşamaya devam ediyoruz siz takılın boş beleş 😀