Beğenemedin mi?Heee ne oldu begenemedin mi
"Ğ" harfini kullan. İmlalara dikkat et. Şamarlayacam seni bak sonunda
Beğenemedin mi?Heee ne oldu begenemedin mi
Yine yazıyorsun bak ismailSen böyle yapmaya devam edersen yazacağım Allah'ın selamını verdik geldin laf yaptın sana bile vermedim Bu selamı işte buradan belli olay çıkarmak istediğin
Şunu anlamıyorum arkadaşlar siz ittifak kurduğunuzda biz hayırlı olsun deyip geçtik yani bu kadar abartmaya gerek var mı ?Harbi çok güZel olmuşsunuz hahhahahzujahahahHa
Geçmiş geçmiştir. Gelecek geçmişten esinlenmiştir. Geçmişe çizik atmak geleceğe yön vermektir. Geçmişle alakalı bir çok cümle kurulabilir aslında hata geçmişe yakın bir za..devamınıokuHayırlı olsun herkes için ama bence geçmişi geride bıraktık güzel bir yola giriyoruz olayı genelde yalan oluyor bir noktadan sonraUmarım sizler istisna olursunuz
Dövüşmen guzumBekir kankam naber. Az gelicem dur şu İsmaili şamarlayayım bi
Var mı?Şunu anlamıyorum arkadaşlar siz ittifak kurduğunuzda biz hayırlı olsun deyip geçtik yani bu kadar abartmaya gerek var mı ?
Vallahi yazmaya devam edeceğim ben bilmem WhatsApp'tan küfür edip engellediğin gibi buradan da engelleyebilirsin Belli ki hazımsızlığın gitmemiş Beypazarı içYine yazıyorsun bak ismail
Yok tokatlayıp gelecem bekle. Hatta Oğuzhan ülkere'de şamar atıp geliyorum durDövüşmen guzum
Coşkun abim inişdibi önerdi onu içtim. Beğenmedim ama . Senin önerdiğin marka var mı?Vallahi yazmaya devam edeceğim ben bilmem WhatsApp'tan küfür edip engellediğin gibi buradan da engelleyebilirsin Belli ki hazımsızlığın gitmemiş Beypazarı iç
O zaman Kınık tavsiye ediyorum rahatlarsın Bu sayede görüşmemiş oluruz seninle Senin de bıktığını düşünüyorum engelle artık beniCoşkun abim inişdibi önerdi onu içtim. Beğenmedim ama . Senin önerdiğin marka var mı?
Bence yok sence var mı ?Var mı?
Gel dersem gelicen git dersem gidicen. Ben ne dersem onu yapacaksın . SusO zaman Kınık tavsiye ediyorum rahatlarsın Bu sayede görüşmemiş oluruz seninle Senin de bıktığını düşünüyorum engelle artık beni
Bencede yokBence yok sence var mı ?
Abartmıyorum gülüyorum daha 2 3 gün önceki muhabetlere bir bak istersen senŞunu anlamıyorum arkadaşlar siz ittifak kurduğunuzda biz hayırlı olsun deyip geçtik yani bu kadar abartmaya gerek var mı ?
Ee yeter be Anam mısın babam mısın sen kimsin de bana emir veriyorsunGel dersem gelicen git dersem gidicen. Ben ne dersem onu yapacaksın . Sus
Sana karşı tek bir söz kullanmamışım gelmişsin burada Saçma sapan konuşuyorsun Bırak bu işleri Kadir AydınEe yeter be Anam mısın babam mısın sen kimsin de bana emir veriyorsun
Bize bilen bilir senin gibi gereksizler boş beleş insanlar böle boş yorum yaparlar ama gerçekler bellidir tekdirBirde derler altın ok markadır diye iftira atmamnin en iyi markası altın ok ve özgür iradenin tam kendisidir
Sus abinle düzgün konuşacaksın bak çocuk. Terbiyesiz oldun iyice haEe yeter be Anam mısın babam mısın sen kimsin de bana emir veriyorsun
Kışkırtmaya gelmeEe yeter be Anam mısın babam mısın sen kimsin de bana emir veriyorsun