Yargı İttifakı Duyurusu 📣 (4 Kişi İçeride)

KutAydin3198

GÖKTÜRK Gönüllüsü | Diyarbakır Valisi
Vatandaş
Arkadaşlar aranıza girmek haddim ve niyetim değil ama bir ittifakın kuruluş duyurusunun altında bu kadar tartışmasak nasıl olur, düğün yerini savaş alanına çevirmek bize yakışmaz bence. 🙂

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Noldu Sevim aplan yazma mı dedi. Onu mu dinledin😂😂 Şimdi sütünü de iç yat hadi çav
Çok oluyorsun Bence o demedi gereksiz bir insan olduğun aklıma geldi Allah'ın selamına bile bıdı bıdı yapıyorsun Sence de bazen sataşmaların Yersiz değil mi aylardır zaten bir kelime bile demedim ama sen sürekli sataşıyorsun yaptığın hiç hoş bir şey değil ama bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor Ben Kime laf anlatıyorum senin yapmadığını ben yapıyorum seni engelliyorum istediğin kadar yazabilirsin ama yaptığın hiç yok hiçbir şey değil

İsmail bozkaya

Vatandaş
Çok oluyorsun Bence o demedi gereksiz bir insan olduğun aklıma geldi Allah'ın selamına bile bıdı bıdı yapıyorsun Sence de bazen sataşmaların Yersiz değil mi aylardır zaten bir kelime bile demedim ama sen sürekli sataşıyorsun yaptığın hiç hoş bir şey değil ama bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor Ben Kime laf anlatıyorum senin yapmadığını ben yapıyorum seni engelliyorum istediğin kadar yazabilirsin ama yaptığın hiç yok hiçbir şey değil
Gerçi ben kime anlatıyorum

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Sus çok konuşma ismail. Büyüklerine saygıyı öğren . Sen Aylarca benim partimde ekmeğimi yedin. Sana verdiğim makamları geri ver çabuk

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Ben polise askere lafım yok hiç birzman ben onlar sayesinde evimde rahat uyurum ama kadir baska beni ZMANİN da dinleseydi insan gibi ben laf etmezdim müsait sana özelden wp atayım anlatayım durumu
Bişe dicem kanka. Harbi merak ettim. Biz seninle ne zaman konuştuk. Ben seni yeni görüyorum. Senin oyun adın ne?

İsmail bozkaya

Vatandaş
Sus çok konuşma ismail. Büyüklerine saygıyı öğren . Sen Aylarca benim partimde ekmeğimi yedin. Sana verdiğim makamları geri ver çabuk
Konuşma be büyüksen yaşın gibi davranacaksın var mı bir sebep yok Ayrıca sana makam makam vermiyorum Ayrıc en büyük pişmanlığım o zaten emin ol Elimde olsa o makamların Hepsini sana geri verirdim

İsmail bozkaya

Vatandaş
Sana tek bir kötü bir kelime bile söylemedi seninle muhabbetim bile yok ama sen insanları sinir etmeyi seviyorsun Seni engelledim yazıp durma mesajların gözüküyor bıktım