Bence de başkanımKışkırtmaya gelme![]()
müsait olduğun zaman oyundan telegramını isterim oradan yazarım ben de telegram'ım vardı gitmiş yoksa bu Kadir Aydın'la işimiz var dediği laflarda gururuma dokunuyor
Bence de başkanımKışkırtmaya gelme![]()
Geçmiş geçmiştir. Gelecek geçmişten esinlenmiştir. Geçmişe çizik atmak geleceğe yön vermektir. Geçmişle alakalı bir çok cümle kurulabilir aslında hata geçmişe yakın bir za..devamınıoku
Üzülme İsmailcim. Hemen ağlıyorsun kdkfkdkBence de Abi müsait olduğun zaman oyundan telegramını isterim oradan yazarım ben de telegram'ım vardı gitmiş yoksa bu Kadir Aydın'la işimiz var dediği laflarda gururuma dokunuyor
Az dur ya. İsmail ile konuşacam
Yine sen kazandın pes ediyorum bay bay ben gider Ama elbet Bu dediğin laflar dönüp dolaşıp sana geri dönecekÜzülme İsmailcim. Hemen ağlıyorsun kdkfkdk
Tg yi kullanmıyorum dm den wp atarım sana İsmailBence de başkanım
müsait olduğun zaman oyundan telegramını isterim oradan yazarım ben de telegram'ım vardı gitmiş yoksa bu Kadir Aydın'la işimiz var dediği laflarda gururuma dokunuyor
Noldu Sevim aplan yazma mı dedi. Onu mu dinledinYine sen kazandın pes ediyorum bay bay ben gider Ama elbet Bu dediğin laflar dönüp dolaşıp sana geri dönecek
Ay çok korkutm kendini erkek sana asker birdeAnkara'ya geleyim de sana tek yumruk atayım dur sen.
UnutmazzYıllar geçse de üstünden
Bu kalp Göktürkün “HAYIR”ını unutur mu?
Polise askere vatan müdafaası yapanlara laf yok ağaAy çok korkutm kendini erkek sana asker birde
Selam Altın ok'a gelmek ister misin ?Ay çok korkutm kendini erkek sana asker birde
Çok oluyorsun Bence o demedi gereksiz bir insan olduğun aklıma geldi Allah'ın selamına bile bıdı bıdı yapıyorsun Sence de bazen sataşmaların Yersiz değil mi aylardır zaten bir kelime bile demedim ama sen sürekli sataşıyorsun yaptığın hiç hoş bir şey değil ama bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor Ben Kime laf anlatıyorum senin yapmadığını ben yapıyorum seni engelliyorum istediğin kadar yazabilirsin ama yaptığın hiç yok hiçbir şey değilNoldu Sevim aplan yazma mı dedi. Onu mu dinledinŞimdi sütünü de iç yat hadi çav
Ben polise askere lafım yok hiç birzman ben onlar sayesinde evimde rahat uyurum ama kadir baska beni ZMANİN da dinleseydi insan gibi ben laf etmezdim müsait sana özelden wp atayım anlatayım durumuPolise askere vatan müdafaası yapanlara laf yok ağa
Gerçi ben kime anlatıyorumÇok oluyorsun Bence o demedi gereksiz bir insan olduğun aklıma geldi Allah'ın selamına bile bıdı bıdı yapıyorsun Sence de bazen sataşmaların Yersiz değil mi aylardır zaten bir kelime bile demedim ama sen sürekli sataşıyorsun yaptığın hiç hoş bir şey değil ama bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor Ben Kime laf anlatıyorum senin yapmadığını ben yapıyorum seni engelliyorum istediğin kadar yazabilirsin ama yaptığın hiç yok hiçbir şey değil
Sus çok konuşma ismail. Büyüklerine saygıyı öğren . Sen Aylarca benim partimde ekmeğimi yedin. Sana verdiğim makamları geri ver çabukÇok oluyorsun Bence o demedi gereksiz bir insan olduğun aklıma geldi Allah'ın selamına bile bıdı bıdı yapıyorsun Sence de bazen sataşmaların Yersiz değil mi aylardır zaten bir kelime bile demedim ama sen sürekli sataşıyorsun yaptığın hiç hoş bir şey değil ama bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor Ben Kime laf anlatıyorum senin yapmadığını ben yapıyorum seni engelliyorum istediğin kadar yazabilirsin ama yaptığın hiç yok hiçbir şey değil
Bişe dicem kanka. Harbi merak ettim. Biz seninle ne zaman konuştuk. Ben seni yeni görüyorum. Senin oyun adın ne?Ben polise askere lafım yok hiç birzman ben onlar sayesinde evimde rahat uyurum ama kadir baska beni ZMANİN da dinleseydi insan gibi ben laf etmezdim müsait sana özelden wp atayım anlatayım durumu
Konuşma be büyüksen yaşın gibi davranacaksın var mı bir sebep yok Ayrıca sana makam makam vermiyorum Ayrıc en büyük pişmanlığım o zaten emin ol Elimde olsa o makamların Hepsini sana geri verirdimSus çok konuşma ismail. Büyüklerine saygıyı öğren . Sen Aylarca benim partimde ekmeğimi yedin. Sana verdiğim makamları geri ver çabuk
Sana tek bir kötü bir kelime bile söylemedi seninle muhabbetim bile yok ama sen insanları sinir etmeyi seviyorsun Seni engelledim yazıp durma mesajların gözüküyor bıktımSus çok konuşma ismail. Büyüklerine saygıyı öğren . Sen Aylarca benim partimde ekmeğimi yedin. Sana verdiğim makamları geri ver çabuk