Var var anamı babamı getiriyorum hemen indiriyorlar oyunu ama Erzurum valisi falan olmak isterler dksmsksmesenoş çok makam boştaymış isim verde atama yapayım yokmu eş dost akraba
Var var anamı babamı getiriyorum hemen indiriyorlar oyunu ama Erzurum valisi falan olmak isterler dksmsksmesenoş çok makam boştaymış isim verde atama yapayım yokmu eş dost akraba
bağırttı asdlksdkgsdkgsdkg bitlis şırnak hakkari var kadirle beraber görev yapmak isteyenleri oraya atıyoruzVar var anamı babamı getiriyorum hemen indiriyorlar oyunu ama Erzurum valisi falan olmak isterler dksmsksme
Kadersel değil de kadirsel bir sürgün olsa gerek sjsjskzwnskmsbağırttı asdlksdkgsdkgsdkg bitlis şırnak hakkari var kadirle beraber görev yapmak isteyenleri oraya atıyoruz
Sistemsel bir hata olduğu için sen atama yaptın düzeltilecek oyun yönetimi ile görüşüldü merak etme.dün 2 vekil 2 vali ataması yapıldı eyyyyyy sevim aydın uyuyormusun ana sayfanda Oyun başkanın duyuru yapmış çabuk git oku duyuruları karalarımın içerisine gir bak 2 vekil atamasında meclis başkanın neredeydi eyyy sevim aydınnnn![]()
:
D
e o zaman oyun başkanı adı altında böyle bir konu açmayacak bu atamalarla ilgili öneri konusu açacaklar ismail başkan yanlış yoldalar ama onların derdi atama vs değil emin ol ittifak grubunda çekirdek çintip bütün günü şuna buna ne yapsak diye konuşuyorlar
Ya bi dakika neden herkes kendini bişi sanıyor anlamıyorum kaç gün kaldı görev süresinin bitmesineSistemsel bir hata olduğu için sen atama yaptın düzeltilecek oyun yönetimi ile görüşüldü merak etme.
Sistem hatasından dolayı yaptığım bir atama için kendini nimetten sayma![]()
Senin atamanı takip etmek zorundamıyız atamalarına bakacaksın yapamıyorsan istifa edeceksiniz hepiniz sonra atama yapınca yönetime ağlamaya gitme hemen o bölüm bendede mevcut atama yapabiliyorumSistemsel bir hata olduğu için sen atama yaptın düzeltilecek oyun yönetimi ile görüşüldü merak etme.
Sistem hatasından dolayı yaptığım bir atama için kendini nimetten sayma![]()
Şu tavıra üsluba bak seninle insan olmayı öğrenip karşındakinin senden bir farkının olmadığını idrak edene kadar muhatap olmamaya karar verdim seni kendin ve keyfinin kahyasıyla baş başa bırakıyorum.Eskişehir’i doldur Sevim seri hadi bekliyorum![]()
Lafı nerden alıp neye çeviriyorsun .Senin atamanı takip etmek zorundamıyız atamalarına bakacaksın yapamıyorsan istifa edeceksiniz hepiniz sonra atama yapınca yönetime ağlamaya gitme hemen o bölüm bendede mevcut atama yapabiliyorum![]()
.Şu tavıra üsluba bak seninle insan olmayı öğrenip karşındakinin senden bir farkının olmadığını idrak edene kadar muhatap olmamaya karar verdim seni kendin ve keyfinin kahyasıyla baş başa bırakıyorum.
Nasıl beğendin mi tam senin yaptığın gibiLafı nerden alıp neye çeviriyorsun .
.
Ben bu oyunda her zaman netim sana da tavsiye ederim hadi işini yapmaya devam et böyle devam aferin çalışıyorsun hep böyle ol.Nasıl beğendin mi tam senin yaptığın gibi
Yan yanayken iyi olup işine gelmeyince bu seviyeye inip saygısızlaşanlara yokSevim öbür ay seçilirsen taşlarını dağıt halka . Çok düşünüyorsun herkesi. bekliyoruz bu hareketleri senden gerçi sen niye eksik ödül geldi emeğim gitti diye günlerce Tribe giriyorsun dur bakayım taşlarına kıyabilecekmisin halkın başkanı Sevim![]()
Ben bu oyunda her zaman netim sana da tavsiye ederim hadi işini yapmaya devam et böyle devam aferin çalışıyorsun hep böyle ol.
Onun oturduğu koltuk küflenmiş otura otura bir an önce makam odasını terk etmeli sjdjdjBen bu oyunda her zaman netim sana da tavsiye ederim hadi işini yapmaya devam et böyle devam aferin çalışıyorsun hep böyle ol.
Yan yanayken bayağı iyi görünüyorsunuz dışarıdan bakınca çok keyif alıyorum şu kadrodan devam eğlence lütfen bozulmasınYan yanayken iyi olup işine gelmeyince bu seviyeye inip saygısızlaşanlara yok