Makam Atamaları Hakkında (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Ayrıca İçişleri Bakanı bir uyarıda bulunmuş tamamen Tarafsız bir şekilde söylüyorum bu olayı bu kadar büyütmeye gerek yok madem herkes atamaları da şikayetçi ki ben de şikayetçiyim içişleri bakanı ile oyun Başkanlığı ortak bir tasarla hazırlasın yönetime kurulsun sonra her Yeni Bakan geldiğinde sürekli bu kavga çıkıyor

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
dün 2 vekil 2 vali ataması yapıldı eyyyyyy sevim aydın uyuyormusun ana sayfanda Oyun başkanın duyuru yapmış çabuk git oku duyuruları karalarımın içerisine gir bak 2 vekil atamasında meclis başkanın neredeydi eyyy sevim aydınnnn :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
dün 2 vekil 2 vali ataması yapıldı eyyyyyy sevim aydın uyuyormusun ana sayfanda Oyun başkanın duyuru yapmış çabuk git oku duyuruları karalarımın içerisine gir bak 2 vekil atamasında meclis başkanın neredeydi eyyy sevim aydınnnn :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD
Sistemsel bir hata olduğu için sen atama yaptın düzeltilecek oyun yönetimi ile görüşüldü merak etme.

Sistem hatasından dolayı yaptığım bir atama için kendini nimetten sayma 😂😂😂

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Canım sıkıldı 2 atama daha yaptım altınoktan Ömer Eskişehir boşta arama yapamıyorsan isim ver seri bak görüyorum

Ömer GÜVEN

Üye
Vatandaş
e o zaman oyun başkanı adı altında böyle bir konu açmayacak bu atamalarla ilgili öneri konusu açacaklar ismail başkan yanlış yoldalar ama onların derdi atama vs değil emin ol ittifak grubunda çekirdek çintip bütün günü şuna buna ne yapsak diye konuşuyorlar

Sistemsel bir hata olduğu için sen atama yaptın düzeltilecek oyun yönetimi ile görüşüldü merak etme.

Ya bi dakika neden herkes kendini bişi sanıyor anlamıyorum kaç gün kaldı görev süresinin bitmesine

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı

Senin atamanı takip etmek zorundamıyız atamalarına bakacaksın yapamıyorsan istifa edeceksiniz hepiniz sonra atama yapınca yönetime ağlamaya gitme hemen o bölüm bendede mevcut atama yapabiliyorum 🤣

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Vergi kasmaktan oyunu takip edemez olmuş farkında değil

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Senin atamanı takip etmek zorundamıyız atamalarına bakacaksın yapamıyorsan istifa edeceksiniz hepiniz sonra atama yapınca yönetime ağlamaya gitme hemen o bölüm bendede mevcut atama yapabiliyorum 🤣
Lafı nerden alıp neye çeviriyorsun .
Şu tavıra üsluba bak seninle insan olmayı öğrenip karşındakinin senden bir farkının olmadığını idrak edene kadar muhatap olmamaya karar verdim seni kendin ve keyfinin kahyasıyla baş başa bırakıyorum.
.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Sevim öbür ay seçilirsen taşlarını dağıt halka . Çok düşünüyorsun herkesi. bekliyoruz bu hareketleri senden gerçi sen niye eksik ödül geldi emeğim gitti diye günlerce Tribe giriyorsun dur bakayım taşlarına kıyabilecekmisin halkın başkanı Sevim 🤣🤣🤣

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sevim öbür ay seçilirsen taşlarını dağıt halka . Çok düşünüyorsun herkesi. bekliyoruz bu hareketleri senden gerçi sen niye eksik ödül geldi emeğim gitti diye günlerce Tribe giriyorsun dur bakayım taşlarına kıyabilecekmisin halkın başkanı Sevim 🤣🤣🤣
Yan yanayken iyi olup işine gelmeyince bu seviyeye inip saygısızlaşanlara yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...