Bozkurt doğru yolu bulmuşbozkurtada tepeden bakıyorum ben keyfim ve kahyası varmı bir problem gerçi bozkurt gereken kişileri göndermiş bi sen kalmışsın herhalde

Bozkurt doğru yolu bulmuşbozkurtada tepeden bakıyorum ben keyfim ve kahyası varmı bir problem gerçi bozkurt gereken kişileri göndermiş bi sen kalmışsın herhalde
Bozkurtun Tarihi senden daha uzun bence hiç oralara girmebozkurtada tepeden bakıyorum ben keyfim ve kahyası varmı bir problem gerçi bozkurt gereken kişileri göndermiş bi sen kalmışsın herhalde
Diriliş ittifakında hangi partiler vardı. Ve dirilişin kurucusu kimdi ozicimDiriliş ittifakı ve dostlarım yaptı ki zaten karşımda kazanacak kimse çıkmamıştı
bozkurtada tepeden bakıyorum ben keyfim ve kahyası varmı bir problem gerçi bozkurt gereken kişileri göndermiş bi sen kalmışsın herhalde
Dünya bu kadar hızlı dönmüyorKadınlar daha ayrıcalıklı.
bozkurtlu mu oldun ülker bozkurtun tarihi sendende uzunBozkurtun Tarihi senden daha uzun bence hiç oralara girme
Efeydi galibaDiriliş ittifakında hangi partiler vardı. Ve dirilişin kurucusu kimdi ozicim
Olabilir ben bunu inkar etmedimbozkurtlu mu oldun ülker bozkurtun tarihi sendende uzun![]()
Ama ben senden üstünüm gene . Benim başarıların senden kat kat fazla. Aferin abicim yetişmeye çalış bana hadi. Amcam bu başarını gördükçe gözleri yeşerecekDünya bu kadar hızlı dönmüyor
oğuzhan başkanım meclisi daha iyi bir yer haline getirebilmek için lütfen vekillerimize ve parti başkanlarımıza sahip çıkalım bence sen olsaydın bunlar olmayabilirdi bunlar biraz amatör en azından sataşmayı düşünecek kadar amatörlerEfeydi galiba![]()
Magarsus bu Her konuya giriyor bodozlama sanki Kepçe operatörü kazıp kazıp duruyorBozkurtun Tarihi senden daha uzun bence hiç oralara girme
emre senin konuyla alakan bile yok aradan çık abim seriMagarsus bu Her konuya giriyor bodozlama sanki Kepçe operatörü kazıp kazıp duruyor
bozdurttular be ozim durduk yereSaygını bozuyorsun efe ben seni böyle bilmiyordum
Mekan sizin reyis kolay gelsin size büyüklerimize saygısızlık etmek bize yakışmaz 🫡🫡emre senin konuyla alakan bile yok aradan çık abim seri
Oyunda genele de yazıldı merak etme senMakamı olmayan üyelerimin forum hesabı yok
altında bir yorum daha yazıyordu oyun başkanı yorumu bulursan atarsın diye yazmıştım onuda sana zahmet atarsan dediğimizde haklı çıkmış oluruzOyunda genele de yazıldı merak etme sen