İsminin anlamı nedir ayaz Araştır öğren
A Y A Z HÜRRİYET (ERZURUM 2 MV) Yasaklı Üye Vatandaş Bugün 12:23 #14,981 MAGARSUS' Alıntı: İsminin anlamı nedir ayaz Genişletmek için tıkla ... Araştır öğren
MAGARSUS Tecrübeli Üye Vatandaş Bugün 15:49 #14,983 @Ömer GÜVEN 3 tane atama bekliyor siirt bana geçmiş atamasını yaptım diğerlerini bugün yap seri çalışacakmısın görevden alayım mı
@Ömer GÜVEN 3 tane atama bekliyor siirt bana geçmiş atamasını yaptım diğerlerini bugün yap seri çalışacakmısın görevden alayım mı
MAGARSUS Tecrübeli Üye Vatandaş Bugün 15:49 #14,984 @Ş İ M A L şu kutalmışın parasını onayla aktiflik istiyorum mecliste
MAGARSUS Tecrübeli Üye Vatandaş Bugün 17:11 #14,986 Senoş' Alıntı: Aloooo Genişletmek için tıkla ... Sus
Kadir Aydın Altın Ok Bir Markadır 41. Dönem Oyun Başkanı Bugün 17:45 #14,987 Senoş' Alıntı: Aloooo Genişletmek için tıkla ... Dı porsın yu hef kolt
Fırat 0yardımcı4 🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹 Vatandaş Bugün 18:28 #14,988 Tozkoparan..' Alıntı: Selamin aleykum saygıdeğer Başkanlarim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Tozkoparan..' Alıntı: Selamin aleykum saygıdeğer Başkanlarim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam