Seni kimse hiç bir zaman durduk yere partiden atmaz dksskdkke sicilin belli senin@B E S O duruşum belli de partiden atiyorlar durduk yere ben ne yapayim bakalım ekrem abi atmazsa onlarlayim artik![]()
Ya bak ben birseymi diyorum niye durduk yere sataşıyorsunSeni kimse hiç bir zaman durduk yere partiden atmaz dksskdkke sicilin belli senin
Tamam emin oldum nerden ve kim attı seniYa bak ben birseymi diyorum niye durduk yere sataşıyorsunbu sefer durduk yere atıldım emin ol
En son annesine küfür etmiştin değil mj ?@B E S O duruşum belli de partiden atiyorlar durduk yere ben ne yapayim bakalım ekrem abi atmazsa onlarlayim artik![]()
Dışarıdan bilgi aldığım için iceridende bilgi çıkarırım diye atti fettah beyTamam emin oldum nerden ve kim attı seni
Oralara girme olm yanlislikla oldu o kac defa özür diledimEn son annesine küfür etmiştin değil mj ?
Yok yav isim olmaz ağzımdan kactı oda zatenEvet , değil misin![]()
E tamam ben seni bildiğim günden beri senin asli görevin ajanlıktı. Fettah başkanım oyun bazındaki en doğru kararınızı vermişsiniz tebrik ediyorumDışarıdan bilgi aldığım için iceridende bilgi çıkarırım diye atti fettah beyçıkarmadan atti neye göre emin oldu bilmiom oysaki ben onlarla çalışmayı seviyordum ayıp etti
Yav o ayazın işi benim ne işim olur ajanlıkla 1 kere yaptım oda emirhan yüzüneE tamam ben seni bildiğim günden beri senin asli görevin ajanlıktı. Fettah başkanım oyun bazındaki en doğru kararınızı vermişsiniz tebrik ediyorum
Bu yiğit Türk budun partisindeyken , Emirhan bize yollamış ajan olarak. Tokat manyağı yaptım yolladım bunuE tamam ben seni bildiğim günden beri senin asli görevin ajanlıktı. Fettah başkanım oyun bazındaki en doğru kararınızı vermişsiniz tebrik ediyorum
Kadir aydin ajanlık vazifeni bitirdin hurriyete gel geriBu yiğit Türk budun partisindeyken , Emirhan bize yollamış ajan olarak. Tokat manyağı yaptım yolladım bunu![]()
Ahhaha kadir abi sana karsi saygım sonsuz o günden sonra ajanlık yapmadim zatenBu yiğit Türk budun partisindeyken , Emirhan bize yollamış ajan olarak. Tokat manyağı yaptım yolladım bunu![]()
Az daha bilgi toplıcam dur. Altın oku bitircez az kaldıKadir aydin ajanlık vazifeni bitirdin hurriyete gel geri![]()
Günaydın kaptanKadir aydin ajanlık vazifeni bitirdin hurriyete gel geri![]()
La yatamadim yav shshshGünaydın kaptan![]()
Bekliyom ekremde ajanmis onuda yakaladik deli dumrullaAz daha bilgi toplıcam dur. Altın oku bitircez az kaldı
Dumrul yine size mi geldi.Bekliyom ekremde ajanmis onuda yakaladik deli dumrulla
Deli Dumrul nerelerde yavBekliyom ekremde ajanmis onuda yakaladik deli dumrulla