@Kadir Aydın selam naber
Slm mrb iyi senden@Kadir Aydın selam naber
aleyküm selam bi an ekonomi bakanı diye okudum korktumSelamin aleykum sayin başkanlarim
Neden korktunaleyküm selam bi an ekonomi bakanı diye okudum korktum
Gud mornikHele Günaydın günaydınn![]()
Sen ob olduktan sonra bıraktı sanırım@BaşkanOnline Medya memo nerdesin kaç gündür
Haberciliği bıraktı adamSen ob olduktan sonra bıraktı sanırım
Bu durumu sayılı insan kaldırdı
Herkes kendini kaybetti adam haberciliği bırakmış çokmuHaberciliği bıraktı adam
Yine altınok medyaya kaldınız muhtaçsınız bize her yerde djdjdjdjdjdjHerkes kendini kaybetti adam haberciliği bırakmış çokmu
Evet ( şaibeli)Yine altınok medyaya kaldınız muhtaçsınız bize her yerde djdjdjdjdjdj
geleceğin zaman söyle bende geçeyim Sinan kardeşim bizi gezdirsin sonrasında forumdan lafını ben yaparım ama@Kaan Yüksel Eskişehir’e davet edildim bana hanginiz yedirip içireceksiniz porsuğun oraları gezdirin @Sinan SEVİM
Hiçbir yere gitme sonra ittifak bozulunca haram ediliyorgeleceğin zaman söyle bende geçeyim Sinan kardeşim bizi gezdirsin sonrasında forumdan lafını ben yaparım ama
yok bu sefer önce ben haram edecem gelcenmi sende @AlparslanHiçbir yere gitme sonra ittifak bozulunca haram ediliyor
Ondan sonra bu Kaan neden düzelmiyor.Hiçbir yere gitme sonra ittifak bozulunca haram ediliyor
Sadece kul hakkı yemiyor kebabı yiyor nargileyi içiyorOndan sonra bu Kaan neden düzelmiyor.
Kardeşim kul hakkı yiyen yiyen amel defteri simsiyah olmuş. Adamın iki yakası bir araya gelmiyor hiç.
Kaan utanır mı sanmamOndan sonra bu Kaan neden düzelmiyor.
Kardeşim kul hakkı yiyen yiyen amel defteri simsiyah olmuş. Adamın iki yakası bir araya gelmiyor hiç.