Aleyküm selam kankim napıyosunSelam canım
Aleyküm selam kankim napıyosunSelam canım
Kanki napıyon ne ediyonAbiiiiiiii![]()
Paraları onaylıyorum abi sen napıyosunKanki napıyon ne ediyon
İyi kankam dümenden takılıyorum.Pargalıya selamAleyküm selam kankim napıyosun
Sana iş çıkmasın diye kimseye limit atmıyorum değerimi bilParaları onaylıyorum abi sen napıyosun![]()
Dün gece tüm KKTC arabam, Mezunum Satıyorum Kıbrıs falan 50-100 binlik sayfalarda oyunun reklamını yapıp semihi gören acil dm yazdım bulacam inşallahİyi kankam dümenden takılıyorum.Pargalıya selam
Erene sorDün gece tüm KKTC arabam, Mezunum Satıyorum Kıbrıs falan 50-100 binlik sayfalarda oyunun reklamını yapıp semihi gören acil dm yazdım bulacam inşallah![]()
Oralarda bulamazsın. Magusa yolu üzerinde Sefaköy hurdalığına bak oralardadır oDün gece tüm KKTC arabam, Mezunum Satıyorum Kıbrıs falan 50-100 binlik sayfalarda oyunun reklamını yapıp semihi gören acil dm yazdım bulacam inşallah![]()
İyi sen reisNasılsınız
Kaan tanrı dostu bir insandır neden böyle düşünüyorsunuz yakıştıramadımOndan sonra bu Kaan neden düzelmiyor.
Kardeşim kul hakkı yiyen yiyen amel defteri simsiyah olmuş. Adamın iki yakası bir araya gelmiyor hiç.
kskkskksksKaan tanrı dostu bir insandır neden böyle düşünüyorsunuz yakıştıramadım![]()
olabilir olamazmı belki memol gibi kaynanasıyla aşireti oyuna sokmuşturOyunda bir anda üst üste benzer isimlerle kayıt olmuş kadın oyuncuların varlığı şüpheli işlem değil mi ay sjsjsks
Magarsus Ex manita listesini oyuna eklemiş diye yorumladımOyunda bir anda üst üste benzer isimlerle kayıt olmuş kadın oyuncuların varlığı şüpheli işlem değil mi ay sjsjsks